Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ај да добиеш некој ко Бартез на гол, ама да добиеш во напад некој со постигнати голови блиску ко Бартез е полошо :eek:

Збогум Ван Дер Сар, се надевам дека ќе го добиете новиот Фабијан Бартез. :pos: :LOL:
лелелеллелеле шо кажа море грев е да спомнам јас за Торес шо е напаѓач а има помалце голови од Видич кој е штопер ОДБРАНБЕМ играч хахахахаахахаххахаххахаххахахах хахахахаххахахахахахахах хахахахахахаххахах хахахаххахахахахахха и на сета мака па и 50 милиони го плативте хахахахах хахахахахха:cool:

Ако де, не ги давам јас парите од џеб, билионер ги дава. :)

Баш ми е жал што најдобриот плејмејкер ке спензионира сакав да ги поуци нешто Клевери и Модрич(ако дојде).Со среќа нека ми е во животот :)

На тебе или на него! :cautious:

"I am not a man of many words but I can honestly say that playing football is all I have ever wanted to do," he said.

If any1 tried to take a pee in the bushes during training Scholesy would be trying to hit u with a ball smashed from 40yds!! - rioferdy5 (twitter)

Сите се едногласни дека Сколс е најдобриот плејмејкер од постоењето на лигата.
Тешко да се замени, модриќ е уметник, Кројф, ама тешко да го дадат. Или ќе се тепаме како за бербатов и керик. Опција нели е Чарли Адам? Сличен по стил на Сколс, уникатни додавања што никој друг не ги може и безсмислени стартови и картони :) п.с. Шкот, ќе му се посвиѓа на шефот.

Збогум Сколс!! Голчиштето против Барса никогаш нема да ти го заборавам!! <3

Ми се кине срцето кога гледам како играчите заради кои почнав да навивам за Манчестер Јунајтед се пензионираат еден по еден, Но светот на младите останува. Ние фановите можеме само да се надеваме на уште една ваква генерација добри, лојални, големи фудбалери.

Ти посакувам се најдобро во животот ЛЕГЕНДО ! ! !

Најубаво ќе беше сите 4 легенди да се пензионираа заедно и за сите 4 да се направи еден спектакл.:rolleyes:

Сколс е легенда и како и секогаш кога ќе се пензионира некој толку квалитетен играч, фудбалот губи. Се надевам само дека нема да им најдете достојна замена на сите легенди што ви се пензионираа, инаку тешко нас :)

Нека прати навака кој има торент од парадата или било каде да ја симнал :)

2ThRo.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom