Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај да добиеш некој ко Бартез на гол, ама да добиеш во напад некој со постигнати голови блиску ко Бартез е полошо :eek:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Збогум Ван Дер Сар, се надевам дека ќе го добиете новиот Фабијан Бартез. :pos: :LOL:
лелелеллелеле шо кажа море грев е да спомнам јас за Торес шо е напаѓач а има помалце голови од Видич кој е штопер ОДБРАНБЕМ играч хахахахаахахаххахаххахаххахахах хахахахаххахахахахахахах хахахахахахаххахах хахахаххахахахахахха и на сета мака па и 50 милиони го плативте хахахахах хахахахахха:cool:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако де, не ги давам јас парите од џеб, билионер ги дава. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Баш ми е жал што најдобриот плејмејкер ке спензионира сакав да ги поуци нешто Клевери и Модрич(ако дојде).Со среќа нека ми е во животот :)
На тебе или на него! :cautious:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
"I am not a man of many words but I can honestly say that playing football is all I have ever wanted to do," he said.

If any1 tried to take a pee in the bushes during training Scholesy would be trying to hit u with a ball smashed from 40yds!! - rioferdy5 (twitter)

Сите се едногласни дека Сколс е најдобриот плејмејкер од постоењето на лигата.
Тешко да се замени, модриќ е уметник, Кројф, ама тешко да го дадат. Или ќе се тепаме како за бербатов и керик. Опција нели е Чарли Адам? Сличен по стил на Сколс, уникатни додавања што никој друг не ги може и безсмислени стартови и картони :) п.с. Шкот, ќе му се посвиѓа на шефот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Збогум Сколс!! Голчиштето против Барса никогаш нема да ти го заборавам!! <3

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ми се кине срцето кога гледам како играчите заради кои почнав да навивам за Манчестер Јунајтед се пензионираат еден по еден, Но светот на младите останува. Ние фановите можеме само да се надеваме на уште една ваква генерација добри, лојални, големи фудбалери.

Ти посакувам се најдобро во животот ЛЕГЕНДО ! ! !

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Најубаво ќе беше сите 4 легенди да се пензионираа заедно и за сите 4 да се направи еден спектакл.:rolleyes:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Сколс е легенда и како и секогаш кога ќе се пензионира некој толку квалитетен играч, фудбалот губи. Се надевам само дека нема да им најдете достојна замена на сите легенди што ви се пензионираа, инаку тешко нас :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека прати навака кој има торент од парадата или било каде да ја симнал :)

Kajgana Shop

На врв Bottom