Маичката на парадата беше извадена по ова.
Very bad scousers.
--- надополнето: May 31, 2011 9:50 AM ---
Ова како реакција на маичката на парадата ..
Пеер, ама признај дека уште тешко спиеш по 2008, сто пати имаш пишано дека сонуваш како освојувате ЛШ
И Стивен се вмешал во препукувањата.
Да. Ама и ти не се осеќаш убаво после 2-ве изгубени финалиња за 3 години, а се правиш дека ти е сеедно... во право сум?Пеер, ама признај дека уште тешко спиеш по 2008, сто пати имаш пишано дека сонуваш како освојувате ЛШ
Се ова погоре паѓа во вода коа ке кажеш дека си за Челзи.Да. Ама и ти не се осеќаш убаво после 2-ве изгубени финалиња за 3 години, а се правиш дека ти е сеедно... во право сум?
Ја не ја хејтам Барселона со ставање слики од играчи на Реал што изјавуваат или нивни фанови, па сеа види факторот „потсвесно“ кај кого работи Си победија поштено на два пати, да не требаше да не играат за да освоиме ? Не можеш секогаш да победуваш, тоа е само за глори хантери ко Роман Абрамович.Да. Ама и ти не се осеќаш убаво после 2-ве изгубени финалиња за 3 години, а се правиш дека ти е сеедно... во право сум?
Ни видеото ни сликата не ги стави некој фан на Ливерпул, а претпоставувам ова со плачењево на нас се однесуваше...И плачат ли плачат...ги боли ќе не симнеле...My ass!
GLORY!!!
Ни видеото ни сликата не ги стави некој фан на Ливерпул, а претпоставувам ова со плачењево на нас се однесуваше...
И дајте слика од маичката од парадата, ја неам видено.
Нема да спијам вечер сеа поради коментаров кој го даде.Се ова погоре паѓа во вода коа ке кажеш дека си за Челзи.