Како да ја скратам веѓата?

• Креатор на темата Креатор на темата Interperf
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Сакам да ја цакнам веѓата со една линија и ме интересира како тоа се прави (за машко)? Ако има некој што знае или има некој туторијал, слики и слично нека пише.... фала однапред! (y)

Со косилка за трева ;)

со секира бе ... останатото јас ќе го завршам

залепи селотејп и после тегни!

Некако приметувам дека на новиов форум се отвараат почудни теми :confused:

Изгледа XenForo повеќе им се допаѓа на троловите... (n)

Со ножица.

Иди на фризер,со машинка за шишање ќе те средат.

Сакам да ја цакнам веѓата со една линија и ме интересира како тоа се прави (за машко)? Ако има некој што знае или има некој туторијал, слики и слично нека пише.... фала однапред! (y)

Со брич. Биди ХЦ.

Е зошто да ја кратиш бе што и фали така цела ? :eek:

Човекот има нормално прашање поставено.
И не е трол што го поставил тоа туку тролови се сите што од здодевност му одговарале глупости.

Сите што ги знам што прават така на веѓата со брич се средуваат, ама мене воопшто не ми е привлечно тоа. :)

Ако имаш ептен гајтан веѓи или споени , сечи крати слободно кај ќе стигнеш , поубаво ќе изгледа сигурно!
Иначе ако си несигурен со мини-ладни оружја , земи акварел боја и употреби нијанса малку посветла од бојата на твојот тен и тргај црти на веѓите, никој нема да примети!

Јас си ги средвам со ленти , мој предлог да си земите со бел восок со кристали, супер е за обликување на веѓите :)

Човекот има нормално прашање поставено.
И не е трол што го поставил тоа туку тролови се сите што од здодевност му одговарале глупости.

Со косилка за трева, со секира, со селотејп, добри ти се цели..... брате сВе фраери некој на форумов јас не знам што е работава! На форумиве не можеш едно прашање да поставиш да не те направат ненормален..... :cool:

Фала ви на тие што одговоривте, инаку поздрав до духовитите дечки и може малце да идете надвор да фатите женски па на нив да им ги ваѓате фрустрациите и вишокот енергија, олабавете малце..... (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom