UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И пак Сер Алекс... Не знам, но мислам дека можеше, мораше и знаеше многу подобро да ја направи играта, онака како што само тој знае...

Вака победи, вонземјаснкиот фудбал, и ми е кеф шо видов фудбал... Според мене, Меси е најдобриот на сите времиња !

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.718
Честитки до фановите на Барселона, заслужено, Манчестер не се препозна, средината им беше неповрзана, Чичарито - 0, одбраната сирење .. Барселона едноставно ги збриша и тоа е тоа, едноставно беа предобри за Манчестер. И повторно, и повторно, и повторно ќе потенцирам и ќе си стојам на ставот.. Има само еден човек кој може да ја запре оваа барселона барем еднаш, на ваков или онаков начин ..

Да, видовме сезонава како ја запре.
Дека толку успешно ја запираше, дури 6 пати му дозволија да игра против нив.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ги тепаше во купот ? Ги тепаше. Ги запра барем во едно натпреварување ... fact.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.718
Ги тепаше во купот ? Ги тепаше. Ги запра барем во едно натпреварување ... fact.
хахахахаха
Уште во Купот да не ги тепаше и ќе беа смешки, + тоа јавна тајна беше дека Реал ќе го освои тој долго посакуван трофеј што од многу радост го фрлија под тркала :)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не знам што се бламираш со постовиве со тоа дали бил куп или не кога во купот Барселона излезе со најсилен состав и не им беше ни на нив сеедно дали ќе го освојат или не ... ист состав скоро како оној од завчера (читај најсилен состав)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.718
Не знам што се бламираш со постовиве со тоа дали бил куп или не кога во купот Барселона излезе со најсилен состав и не им беше ни на нив сеедно дали ќе го освојат или не ... ист состав скоро како оној од завчера (читај најсилен состав)
Што дочекав, ти да ми кажеш дека сум се бламирал...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Чувството кога гледаш како анкетата на Кајгана греши :)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што дочекав, ти да ми кажеш дека сум се бламирал...
Се избламира со коментаров погоре, дека ги победил во еден обичен куп .. Да Ивица, се избламира.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.080
Поени од реакции
1.636
Арсенал и Венгер беа поблиску до победа против Барса од било кој друг тим во светот, џабе го величите мурињо и реал.Венгер во лигата пркоцкува 4 гола предност против Њукасл, а во ЛШ успева за влакно да не ја помине барса со тој состав.Баш би сакал да се сретнат пак следна сезона

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Арсенал и Венгер беа поблиску до победа против Барса од било кој друг тим во светот, џабе го величите мурињо и реал.Венгер во лигата пркоцкува 4 гола предност против Њукасл, а во ЛШ успева за влакно да не ја помине барса со тој состав.Баш би сакал да се сретнат пак следна сезона
Со ниту еден шут кон гол на Камп Ноу Арсенал бил најблиску до победа ? (Барселона си даде авто гол - Барселона имаше повеќе шутеви кон својот гол, отколку Арсенал кон голот на Барселона) ... Зашто мислиш дека биле најблиску до победа, образложи ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со ниту еден шут кон гол на Камп Ноу Арсенал бил најблиску до победа ? (Барселона си даде авто гол - Барселона имаше повеќе шутеви кон својот гол, отколку Арсенал кон голот на Барселона) ... Зашто мислиш дека биле најблиску до победа, образложи ..
Нејќам да го кварам успехот на Барса, но имам приметено дека 90 посто на форумов забораваат дека нокаут фазата се состои од два меча и секогаш ама секогаш се памти вториот меч, чуден феномен.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нејќам да го кварам успехот на Барса, но имам приметено дека 90 посто на форумов забораваат дека нокаут фазата се состои од два меча и секогаш ама секогаш се памти вториот меч, чуден феномен.
Откога го зборувам јас тоа.
Ама реално гледано Арсенал не изигра ништо посебно и на првата утакмица, имаа два шута и дадоа два гола. Кога ќе собереше и одземеш се на се, они можеби беа најблиску до исфрлање на Барселона, сепак ако не друго имаа предност од првата утакмица.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не зборувам само за вториот меч, сумирано од двата меча, Барселона заслужено замина во четврт - финале. Во првиот меч Арсенал си победи - океј .. Но воо вториот меч Арсенал ама баш ништо не направи, 0 удари кон голот имаше .. Па затоа прашувам, зашто Арсенал бил најблиску до победа .. ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кај двобојот Реал-Барса се памети првиот меч!:)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Според мене само Реал Мадрид и парираше на Барселона годинава, како - така и парираше... Сеа ќе се нафрлат одма со 5-0, 5-0 ...

Kajgana Shop

На врв Bottom