и ја тоа викам, ама мислам дека ќе победи, бидејќи како на чуден начин стигна до финале така и на чуден начин може и да победи, а мене нема да ме зачуди бидејќи сум психички подготвена на се, што и да биде.Само Дејан да не победит.
Оти?Многу убаво што пеат изворни македонски песни, досега најдобар дел ми е ова од идолот после рок вечерта и дуетите... НО, кај го најдоа Гаро Џуниор „да не учи“ за македонскиот фолклор. Добро, океј да ги советува, ама у она прилозине барем некој актер од народни приказни да земеа, не овој...
Мики и Иван ми се фаворитите, кој и да победи од нив, е заслужено. Типувам на Иван.
а брука ќе пукне ако победи Дејан!
Што му фали на Гаро? Зашто он неможе да не учи за македонски фолклор?Многу убаво што пеат изворни македонски песни, досега најдобар дел ми е ова од идолот после рок вечерта и дуетите... НО, кај го најдоа Гаро Џуниор „да не учи“ за македонскиот фолклор. Добро, океј да ги советува, ама у она прилозине барем некој актер од народни приказни да земеа, не овој...
Мики и Иван ми се фаворитите, кој и да победи од нив, е заслужено. Типувам на Иван.
а брука ќе пукне ако победи Дејан!
Во споредба со Мики и Иван не знае.Оти?
Незнае да пее дечкото или што?