A
Auditore
Гостин
Дечки, ние почнуваме со градење првин на кровот и ставање на кирамидите, додека да стасаме до темелите има време, се со "ред".
Зависи брату, нормален ненормален си ебало мајката тој поим кога станува збор за неопределени, определени и независни( ич к*ро шо не ги боли) ситуации...него да не забегуваме од темава си ги кажавме ставовите и тоето :*Jа го подржувам проектот..и сега.. ненормален сум ?
Да пријателе?! Многумнина јас лично што ги познавам гордо преживуваат на сметка на помочаните споменици меѓу другите срања. Ама ти си имаш интернет, вработени сте, к*уро ич не те боли за уметност, естетика и култура. Играш спортска, пијаш пиво итн...таскада да ги имаш сите услови за гордеење, блазесити. Не дека јас ги немам тие услови ама спиењево ми е страшен проблемФала богу да имаме некој спомен од нашите борци.. Алелуја што им текна.. Тие што го мразат проектов слободно нека си одат од Скопје.. Секој македонец треба да се гордее а не да плаче зошто парите биле фрлени на споменици.. Подобро на тоа него во некој џеб.
Балзеси ви бе, блазеси ви ама ич не беше поарно пред тоа...аби сите вие мамини мази само за на тутун да се напрчите сте...Нормално дека го одобрувам проектот. Поарно да не беше пред тоа? Плоштадот Макеоднија личеше на се освен плошта. Ох btw ова чини 1% од буџетот на Р.М. па така да муабети од типот фабрики да се градат не бива ... уствари самата анкета си кажува се
Ти кога не знаеш ни кој сум и од кај сум дај не мрси муда и не треси глупости за мене. Ако имаш нешто пиши во врска со темата а не за мамини мази глупости итн. :smir:Зависи брату, нормален ненормален си ебало мајката тој поим кога станува збор за неопределени, определени и независни( ич к*ро шо не ги боли) ситуации...него да не забегуваме од темава си ги кажавме ставовите и тоето :*
--- надополнето ---
Да пријателе?! Многумнина јас лично што ги познавам гордо преживуваат на сметка на помочаните споменици меѓу другите срања. Ама ти си имаш интернет, вработени сте, к*уро ич не те боли за уметност, естетика и култура. Играш спортска, пијаш пиво итн...таскада да ги имаш сите услови за гордеење, блазесити. Не дека јас ги немам тие услови ама спиењево ми е страшен проблем
--- надополнето ---
Балзеси ви бе, блазеси ви ама ич не беше поарно пред тоа...аби сите вие мамини мази само за на тутун да се напрчите сте...
Гледаш анкетата ?За мене квалитетен проект е:
- Пробивање нови булевари, постојните пренатрупани
-Решавање со надвозници подвозници клучките кои што се претпани со коли и кај што те фаќа семафор 5 пати додека поминеш
- Метро-Трамвај било што - квалитетен јавен превоз
- довршување на обиколницата
- Оживување на железничкиот сообраќај
- Да се пронајде решение за мртвиот Клинички Центар- Државна Болница
-гасификација
etc
А она плажа пред уставен суд, да гледаат старите судии газиња? :/ ама ако сељак народ се пали важно
Џабе, тоа е, се поклопува со мојата констатација дека тежок глуп народ живее и готово, сите само свои лични интереси гледаат, мислат ако се вработат во државна администрација сега готово си завршиле работа за цел живот.Гледаш анкетата ?
Тоа за нив е добар проект.
( да бидат ебени од свои сопствени луѓе) ...
Помириссе со фактот сека твоето мислење е во малцинство..и ќе биде се повеќе и повеќе ..како што се гради,се повеќе народ е за, така да фак офф..И доста тупиш дека само на вмровци им се свиѓа,зашто они имаат 25 рејтинг , а на 60-70 % народ сигурно му е ОК проектов.. И мене рамковниот не ми се свиѓа и ден денес срце ме боли кога ќе помислам што потпишавме,ама тоа е..ништо неможам да изменам,па не плачам и не отворам теми на таа тема.Гледаш анкетата ?
Тоа за нив е добар проект.
( да бидат ебени од свои сопствени луѓе) ...
Некој со сила се прави будала, се гледа тоа.Ете ги де почнаа.Ние што го подржуваме проектов сме ненормални,забегани,ебени.Абе не знам и јас Владава што се мачи да смени нешто.Да го оставеа плоштадот така без ништо како во назатуцаните тоталитарни земји,да ги оставеа улиците и булеварите изорани како нива,министерствата да продолжеа да плаќаат кирија во сопствена земја(вакво нешто мислам дека нема ни во најзаостанатите африкански земји),да не градеа театри и музеи,абе левата страна на Вардар да ја оставеа полјана за пасење овци и коњи како претходно.
И стварно не можам уште да разберам како овој народ и после 20 г. од независност и раскинување на комунизмот бара владата да му гради фабрики.Алооо брее.Во која нормална земја Владата гради фабрики???Фабриките ги градат приватни лица,а Владата може само да создаде добри услови за отворање фабрики и водење бизнис.
И бај д веј,после реазилирањето на овој проект Скопје нема да стане метропола,ама барем нема да биде онаа паланка од главен град како пред овој проект.Па добро бе на што личеше Скопје до пред некоја година.Абе да му кажеш на некој странец дека тоа е главен град на една држава во лице ќе ти се изнасмееше.
Over and out!!!!