UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Видичемо :) Сеа контра лекот Пеп ќе го искористи во првата средба :smir:

P.S Да не тераме БОШ - реков секоја чест за Ферги и имате посилен тим од оној во 2009 . . . Само знам дека ќе гледаме УБАВ фудбал, а тоа е и најважно . . .
Знам дека како хиени ќе се фрлите над мене сега, ама ако овој состав е подобар од 2009, кога жареа и палеа Манчестер , тогаш Барса нема шо да бара во финалево.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не им се лутете на Мадриѓаните, јас тотално ги сфаќам како им е. Од 2002 немале можност да напишат нешто во тема финале на ЛШ, затоа се малку нервозни ама ќе им помине :(

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Знам дека како хиени ќе се фрлите над мене сега, ама ако овој состав е подобар од 2009, кога жареа и палеа Манчестер , тогаш Барса нема шо да бара во финалево.

Да . . . Тогаш можеби на хартија беа подобри, но оваа година Јунајтед блесна како колектив . . .

--- надополнето ---

Според мене, Ферги ќе излезе со овој состав:

ВДС

Рафаел Фердинанд Видич Евра

Карик

Флечер Сколс

Парк Нани

Руни

--- надополнето ---

П.С Не знам дали некој напомена претходно . . . Nicola Rizzoli ќе го суди натпреварот . . .

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Мислам дека првото полувреме Манчестер ке игра многу внимателно и ке прави пресинг на секој дел од теренот, па затоа според мене првото полувреме ке заврши 0-0, но потоа ке почнат да ја губат стабилноста во одбраната и тоа ке резултира со погодок на Барселона некаде после 60тата минута и конечен резултат 1-0 или 2-0 за Барса. Чисто онака моја оптимистичка прогноза :)

--- надополнето ---

top10 оваа сезона голови ЛШ :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да . . . Тогаш можеби на хартија беа подобри, но оваа година Јунајтед блесна како колектив . . .

--- надополнето ---

ВДС

Карик

Флечер Сколс

Парк Нани

Руни

--- надополнето ---

П.С Не знам дали некој напомена претходно . . . Nicola Rizzoli ќе го суди натпреварот . . .
Ама ги смеша крилата :))) Валенсија десно и Парк лево, 95 посто така ќе биде.

--- надополнето ---

Viktor Kassai of Hungary confirmed as the Champions League final referee. Very surprising choice. Refereed World Cup semi between Germany & Spain.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Судија ќе биде Виктор Касаи, судеше на натпреварот Јунајтед - Валенсија во групите.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Што не ставија некој узбекистанец..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Уште нешто...

3 - Manchester United have won all three of their Champions League matches in which Victor Kassai has been the referee.Last time vs a spanish side - group stage vs Valencia (0-1 Hernandez)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ама ги смеша крилата :))) Валенсија десно и Парк лево, 95 посто така ќе биде.

--- надополнето ---

Viktor Kassai of Hungary confirmed as the Champions League final referee. Very surprising choice. Refereed World Cup semi between Germany & Spain.
И Фабио ќе игра место Рафаел,мое мислење. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Според „ Сан“ манчестер ќе излезе со составот што играше на првиот полуфинален натпревар против Шалке
Revealed: Utd team to face Barca

SNS2684AZAV-682_1317484a.jpg

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Значи руни назад, а графчето позади пике и пујол...ајде ајде ќе биде крваво!

GLORY!!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Што и да е, ќе помине :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

--- надополнето ---

ВДС

Карик

Флечер Сколс

Парк Нани

Руни

--- надополнето ---

Добар избор на УЕФА.. Мислам дека, барем од судиска страна, нема да има неправди

А

Анноун

Гостин
Што не ставија некој узбекистанец..
да не сакаш хауард веб да го стават ? што има врска од каде доаѓа судијата , кога овој судија со еден јапонец беа убедливо најдобрите судии на светското првенство . колку да се изигравало жртва .

Kajgana Shop

На врв Bottom