UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Vilanova
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
Видичемо :) Сеа контра лекот Пеп ќе го искористи во првата средба :smir:

P.S Да не тераме БОШ - реков секоја чест за Ферги и имате посилен тим од оној во 2009 . . . Само знам дека ќе гледаме УБАВ фудбал, а тоа е и најважно . . .
Знам дека како хиени ќе се фрлите над мене сега, ама ако овој состав е подобар од 2009, кога жареа и палеа Манчестер , тогаш Барса нема шо да бара во финалево.

Не им се лутете на Мадриѓаните, јас тотално ги сфаќам како им е. Од 2002 немале можност да напишат нешто во тема финале на ЛШ, затоа се малку нервозни ама ќе им помине :(

Знам дека како хиени ќе се фрлите над мене сега, ама ако овој состав е подобар од 2009, кога жареа и палеа Манчестер , тогаш Барса нема шо да бара во финалево.

Да . . . Тогаш можеби на хартија беа подобри, но оваа година Јунајтед блесна како колектив . . .

--- надополнето ---

Според мене, Ферги ќе излезе со овој состав:

ВДС

Рафаел Фердинанд Видич Евра

Карик

Флечер Сколс

Парк Нани

Руни

--- надополнето ---

П.С Не знам дали некој напомена претходно . . . Nicola Rizzoli ќе го суди натпреварот . . .

Мислам дека првото полувреме Манчестер ке игра многу внимателно и ке прави пресинг на секој дел од теренот, па затоа според мене првото полувреме ке заврши 0-0, но потоа ке почнат да ја губат стабилноста во одбраната и тоа ке резултира со погодок на Барселона некаде после 60тата минута и конечен резултат 1-0 или 2-0 за Барса. Чисто онака моја оптимистичка прогноза :)

--- надополнето ---

top10 оваа сезона голови ЛШ :)

Да . . . Тогаш можеби на хартија беа подобри, но оваа година Јунајтед блесна како колектив . . .

--- надополнето ---

ВДС

Карик

Флечер Сколс

Парк Нани

Руни

--- надополнето ---

П.С Не знам дали некој напомена претходно . . . Nicola Rizzoli ќе го суди натпреварот . . .

Ама ги смеша крилата :))) Валенсија десно и Парк лево, 95 посто така ќе биде.

--- надополнето ---

Viktor Kassai of Hungary confirmed as the Champions League final referee. Very surprising choice. Refereed World Cup semi between Germany & Spain.

Судија ќе биде Виктор Касаи, судеше на натпреварот Јунајтед - Валенсија во групите.

17262.jpg

Што не ставија некој узбекистанец..

Уште нешто...

3 - Manchester United have won all three of their Champions League matches in which Victor Kassai has been the referee.Last time vs a spanish side - group stage vs Valencia (0-1 Hernandez)

Ама ги смеша крилата :))) Валенсија десно и Парк лево, 95 посто така ќе биде.

--- надополнето ---

Viktor Kassai of Hungary confirmed as the Champions League final referee. Very surprising choice. Refereed World Cup semi between Germany & Spain.
И Фабио ќе игра место Рафаел,мое мислење. :)

Според „ Сан“ манчестер ќе излезе со составот што играше на првиот полуфинален натпревар против Шалке
Revealed: Utd team to face Barca

SNS2684AZAV-682_1317484a.jpg

Значи руни назад, а графчето позади пике и пујол...ајде ајде ќе биде крваво!

GLORY!!!

Што и да е, ќе помине :icon_lol:

--- надополнето ---

ВДС

Карик

Флечер Сколс

Парк Нани

Руни

--- надополнето ---

Добар избор на УЕФА.. Мислам дека, барем од судиска страна, нема да има неправди

Што не ставија некој узбекистанец..

да не сакаш хауард веб да го стават ? што има врска од каде доаѓа судијата , кога овој судија со еден јапонец беа убедливо најдобрите судии на светското првенство . колку да се изигравало жртва .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom