Roland Garros, 17 may - 05 june, 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Del Potro имат топ во ракана..ц.ц.ц

Колку е убаво да го гледаш Федерер како победува :)
P.S Следното коло со кого игра ?

Вавринка.

Бај д веј..ваљда мечот ќе се доигра утре...зборам за Дел Потро-Ѓоковиќ ..1-1 по се изгледа во сетови

Да се продужеше мечот ќе се прашав дали Ноле ќе тепа х), вака како негов навивач сум среќен што се одложи :)

Да се продужеше мечот ќе се прашав дали Ноле ќе тепа х), вака како негов навивач сум среќен што се одложи :)
Браво за ова друже, реален и искрен!!!:bravo:
И коментаторот спомна кога се нафура Ноле на 2-5 дека кажал НЕМОГУ МУ НИШТА (богами ни јас:icon_lol:)

И утре ќе биде доста интересно , многу силен и прецизен удар има Дел Потро. Очекувам и 5ти сет да има утре. :smir:

Се збунив , јбг то е. Инаку утре почнуваат од 13:00.

Дел Потро каква мутантска фаца има, али ќе ми напраи ќеиф да тепа утре.

И утре ќе биде доста интересно , многу силен и прецизен удар има Дел Потро. Очекувам и 5ти сет да има утре. :smir:

Не, не вервам дека ќе има пет сета... Иако би сакал, ама Ноле ке победи со 3-1...

Хантухова пред мечот со Возниацки ја суштија со НЛО на терен вонземјански тенис прикажа, Каролина со освести во втора половина на втор сет ама предоцна

Кај е Сашенко што тврдеше дека Ноле ќе пројде лесно 3-0, има време Ноле да размисли што и како утре

Дел Потро е човекот кој можи да ја пресече серијата на Новак, ако го помине него..Новак секако игра финале, а потоа и станува шампион..
Само утре е денот Д за него :)

Утре Ноле треба само да му потврди на целиот свет зошто е no.1 моментално.. али останува да видиме.

Да заврши Мурат со Беррер и започнува Ноле - Дел Потро ама има среќа Ноле што синоќа се прекина мечот и денес во стил ќе тепа(Дел Потро да тепа нема да ми шкоди) 3-1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom