Hard Bass

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Свака част за дечкиве , си ја праат интересна. :)

Има ствари што се смешни, што се ретардирано смешни и има ствари како овие на клиповиве, што се само ретардирани.

Ауу јако јакоУ :) :) Ептен јако ова и кај нас може зошто да не само требе камера (не од телефон де) и добра кореографија да биде прикладна на музиката и тоа е тоа :)

Каква кореографија човеку? :)

Ок знаев дека некој ќе се јави за тоа кореографија :) Абе онака да се одбери на која песна ќе се игра и да има сепак некоја смисла тоа играњето и ритамот ако ме сваќаш не мислев стриктно на кореографија скараја да е :) :) free style :) :)

Вакво нешто се прави со повеќе луѓе, најмалку 20тина. Инаку би препорачал во автобус во вторник и петок една ваква дешаванка, па да осетат пензионерите како ни е на нас кога се гураат они. Може сите на моб истата песна „Хард Бас“ и одеднаш ја пуштаат и рипаат во бусот. После ќе видиме дали од курташак ќе се шлаат низ градот. ;)

Вакво нешто се прави со повеќе луѓе, најмалку 20тина. Инаку би препорачал во автобус во вторник и петок една ваква дешаванка, па да осетат пензионерите како ни е на нас кога се гураат они. Може сите на моб истата песна „Хард Бас“ и одеднаш ја пуштаат и рипаат во бусот. После ќе видиме дали од курташак ќе се шлаат низ градот. ;)

:pos: Добар предлог , старциве има да се чудат. Но попаметно би било со Цд Плеер во автобусс и добра камера да се долови моментот.. старциве има да се чудат :pos:

Ок знаев дека некој ќе се јави за тоа кореографија :) Абе онака да се одбери на која песна ќе се игра и да има сепак некоја смисла тоа играњето и ритамот ако ме сваќаш не мислев стриктно на кореографија скараја да е :) :) free style :) :)

Песната е таа. Руската. Играњето е одредено од прошлите шо го играле. (русите/србите и остали). Ние само треба да го изведеме истото. :)

па играњето е НАЈБИТНО...........не е финтата само треси се,туку треба да го имаш СТАВОТ со НОЗЕТЕ и движењето на рацете:)))))
да бидеш маскиран(капулјача,качкет,маска,фантомка,наочари) баклја да имаш т.е. да делуваш Хулигански

па играњето е НАЈБИТНО...........не е финтата само треси се,туку треба да го имаш СТАВОТ со НОЗЕТЕ:)))))
да бидеш маскиран(капулјача,качкет,маска,фантомка,наочари) баклја да имаш т.е. да делуваш Хулигански

Се тоа ми е јасно, ама Пепси збореше за измислување кореографија. Све е измислено.

nvm, whateva, може лошо сме се разбрале, може не, enough. :)

Се тоа ми е јасно, ама Пепси збореше за измислување кореографија. Све е измислено.

nvm, whateva, може лошо сме се разбрале, може не, enough. :)
кореографијата е таа..(погоре што напишав),,,,,,денсањето,стилот и имиџот е битен само,локациите се секундарни

и да напоменам....тоа го прават луѓе кои се слушаат hardstyle,jumpstyle,hardbass,techno, и се навивачи на некој клуб,додека кај нас тоа можат само да го направат од чиста глупост

hardbass.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom