КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.857
- Локација
- Haunted Hayride
- Веб-сајт
- misterijamk.blogspot.com
Ние можеме подобро. Само треба некој треба да има квалитетна камера, а не со VGA како во Мекдоналдс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдоброто сте го пропуштиле
Ептен јако ова и кај нас може зошто да не само требе камера (не од телефон де) и добра кореографија да биде прикладна на музиката и тоа е тоа 

Ауу јако јакоУ![]()
Ептен јако ова и кај нас може зошто да не само требе камера (не од телефон де) и добра кореографија да биде прикладна на музиката и тоа е тоа
![]()

Каква кореографија човеку?![]()
Абе онака да се одбери на која песна ќе се игра и да има сепак некоја смисла тоа играњето и ритамот ако ме сваќаш не мислев стриктно на кореографија скараја да е
free style

Вакво нешто се прави со повеќе луѓе, најмалку 20тина. Инаку би препорачал во автобус во вторник и петок една ваква дешаванка, па да осетат пензионерите како ни е на нас кога се гураат они. Може сите на моб истата песна „Хард Бас“ и одеднаш ја пуштаат и рипаат во бусот. После ќе видиме дали од курташак ќе се шлаат низ градот.![]()
Добар предлог , старциве има да се чудат. Но попаметно би било со Цд Плеер во автобусс и добра камера да се долови моментот.. старциве има да се чудат 
Ок знаев дека некој ќе се јави за тоа кореографијаАбе онака да се одбери на која песна ќе се игра и да има сепак некоја смисла тоа играњето и ритамот ако ме сваќаш не мислев стриктно на кореографија скараја да е
![]()
free style
![]()
![]()

па играњето е НАЈБИТНО...........не е финтата само треси се,туку треба да го имаш СТАВОТ со НОЗЕТЕ и движењето на рацетеКаква кореографија човеку?![]()
))))па играњето е НАЈБИТНО...........не е финтата само треси се,туку треба да го имаш СТАВОТ со НОЗЕТЕ))))
да бидеш маскиран(капулјача,качкет,маска,фантомка,наочари) баклја да имаш т.е. да делуваш Хулигански

кореографијата е таа..(погоре што напишав),,,,,,денсањето,стилот и имиџот е битен само,локациите се секундарниСе тоа ми е јасно, ама Пепси збореше за измислување кореографија. Све е измислено.
nvm, whateva, може лошо сме се разбрале, може не, enough.![]()