junksound многу нешо комплекси ми имашПрегледај го приврзокот 42869
Мамицата ќе ви ги јадиме ИДЕМОООООО
dark warrior™ многу нешо се реновирашjunksound многу нешо комплекси ми имаш
Еј зашо толку не си интересен?
Ние барем ве тепавме таа сезона на Олд Трафорд, вие два пати го јадевте.
Доброо бе браааат одма се лутиш бе БрааааТ не глеш смајлина ова она има ти сериозно не сфаќаш?Зашто Манчестер не бил прв на анкетата бе .. аааааааааааааааааах. Get a life dude !
Кој спомна комплекси жити мене? Не гледаш дека се нашалив малце? ))) Па и титули одма спомнува, OMG :pos2:, подразмисли уште еднаш комплекс не комплекс тогаш :smir:Да браво, ама сигурно и освоивте ЛШ таа сезона кога не тепавте 4-0? Чекај бе? Не освоивте???
Ние ко ве тепавме 3-0, освоивме ЛШ, што значи дека нашето е далеку повредно од вашето
p.s. Значи кој комплекси ви ги има набиено тој Милан, ах тој Милан, нема тема да не го спомнете :smir:
Не ни пробувам да бидам интересен, а ти ако мислиш дека пробувам, имаш проблем...Еј зашо толку не си интересен?
Ние барем ве тепавме таа сезона на Олд Трафорд, вие два пати го јадевте.
Доколку Манчестер игра пасивно како против Арсенал со надеж дека ќе се брани 90 минути против лутиот Челзи тогаш ова е лошо за Јунајтед (истото се докажа и на Емирати). Според мене Манчестер ќе напаѓа со цел да го докрајчат Челзи, сепак на домашен терен дебилски е да се браниш.Ќе биде тврда утакмица...Челзи треба да напаѓа и да брка победа ама мислам дека ипак Манчестер ќе извади барем бод.
Или па на Тери нема да му покаже ни жолт картон кога ќе му ја „скрши“ ногата на некој од Манчестер
И Бане јас би го додала во оние кои играат за тимотДоколку Манчестер игра пасивно како против Арсенал со надеж дека ќе се брани 90 минути против лутиот Челзи тогаш ова е лошо за Јунајтед (истото се докажа и на Емирати). Според менеМанчестер ќе напаѓаат со цел да го докрајчат Челзи, сепак на домашен терен дебилски е да се браниш.
Не заборавајте декаЧелзи доаѓа на Олд Трафорд со причина и Сините ќе го остават срцето на теренот. Навивачки е да се надевам на победа за Челзи па сега ќе видиме. Во првите 11 сакам да ги видам овие четворица:
Чех, Тери, Лампард, Дрогба играчи кои играат со срце за својот клуб и се створени за вакво дерби.