Ако се здебели човек 15-20 кила општо е лошо, па негали во долга (демек) стабилна врска, и да нормално е да го опоменеш дека е огромен дека треба да напраи нешто да симне тежина било тоа маж или жената, неможе да се забораи и да им биде страв у огледало да се погледнат... А дека се опуштаме тоа е точно, бидејќи после некое време сите варијанти на заташкување на некои работи се разоткирени, партнерот ве знае во сите облици и форми и мислите дека е залудно да се трудиш демек и таква и ваква ке ме сака, арно ама не е баш така, и он е чоек треба пред народ да се појави, колку и да ни е гајле што ќе речат ќе не погоди, сепак се работи за лице што ни значи нешто, значи не се заебавајте пазете на вашиот изглед не само на килажата општо, има па и костури и тоа не го бива, коски да фаќаш значи се си има граници на нормала, не е тешко само е потребна желба и се постигнува, малку откажување од џанк фуд и благо и тренинг секој денвен со некои не толку напорни вежби и се се става во контрола, јас ете и после 3 родени деца се држам под контрола и доста успешно си носам и фармерка и сукња и се живо без да ми пишува на чело дека сум родила три деца, имало варијација на тежина арно ама вишакот многу брзо отишол у аут со труд и вежбање.