- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.476
- Поени од реакции
- 5.546
Не ми е јасно како можеш да качиш 25 кила за два дена.Последната врска од 90 кг на 115.Но сега се вратив на 95 планирам пак да бидам 110 до зима![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно како можеш да качиш 25 кила за два дена.Последната врска од 90 кг на 115.Но сега се вратив на 95 планирам пак да бидам 110 до зима![]()
Ова го пиша само за да ги нервираш сите останати девојки што те читаат, така?
Пред месец бев 100 кг сега сум 93.5 се зависи до водата и солта и хранта што ја јадамНе ми е јасно како можеш да качиш 25 кила за два дена.
Пред месец бев 100 кг сега сум 93.5 се зависи до водата и солта и хранта што ја јадам![]()
Солта задржува вода и ако не се потиш таа останува и креира висок притисок.Затоа се вели да се јаде по малку солена храна.Но ако си активен солта игра голема улога во балансирање на електролитите.Дај малце образложи што јадеш и тоа водата солта. Стално ставам неколку кила кога сум во Македонија и кажи ако знаеш некој асален ресторан/кафана каде има поздрава храна
зато изберете женски со мали раце оти во мали раце секој к.р е големНе судете ги девојките по килограмите зошто ќе почнат тие по сантиметрите да ве судат![]()