Дали Ал-Каеда навистина има бомба?

• Креатор на темата Креатор на темата riki123456
  • Време на започнување Време на започнување
Боби[Мкд];4247297 напиша:
Не озбилно шо е ова и шо бара во авион? Нели треба негде у подморница да го стаат?

И да има алкаеда некоја бомба, нема со што да ја нападне америка, нема ракета со таков домет, единствено може Италија да ја бомбардираат, шо коа ќе размислам и не е така лошо.

ејјјј зашо бе италија.. немој италиа попрво ја би за франција а на 2ро место германија..

Ako al kaeda imase nuklearna bomba do sea 100% ce ja iskoristese barem ako ne za drugo za zakani,zatoa ne tuku si prajte filmovi bez vrska.

поназад е светот од ал каеда, американците 10 години јурат по бин ладен, едвај го фатија, сеа за 2-3 години ќе дознаат дали има бомба едино ако не им ја рокнат во наредни неколку месеци, што е тешко оти се заштитени од сите страни..

Ако имаат совет од мене нека ја рокаат во Јапонија :pos2:

зошто јапонија бе греота е трудољубив народ е и доста му од нуклеарки од втора светска војна(нагасаки и хирошима) и сега и фукушима на јапонците му е сит од нуклеарки,јас би фрлал франција и грција ;)

Пффффф Германците се кул. И ја би прво Французите...

Абе сите се кул ама како кркаат по една бомба... Нуклеарна или атомска не е важно.

dali navistina teroristickata organizacija al kaeda navistina ima bomba? edni od mediumite velat deka ima nuklearna a drugi atmoska. i dali ima praicina od panika ako e nuklearna bomba neli postavija zastiten stit koj ce ne stiti?

Дупиш нешто? Зошто не?

dali navistina teroristickata organizacija al kaeda navistina ima bomba? edni od mediumite velat deka ima nuklearna a drugi atmoska. i dali ima praicina od panika ako e nuklearna bomba neli postavija zastiten stit koj ce ne stiti?

Нуклеарно оружје има во неколку европски земји, Кина, Русија, Израел, САД и Пакистан. Пакистанската нуклеарно оружје е министер за надворешни увоз и внатре во него има детонатори - тоа значи дека ме можат да го користат како што сакаат. При обид за движење се разбира. При обид за отворање одекнуваат. Нема како да има Ал Каеда нуклеарно оружје. Освен ако навистина Ал-Каеда не е дело на САД и да се дали.

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4247297 напиша:
Не озбилно шо е ова и шо бара во авион? Нели треба негде у подморница да го стаат?

И да има алкаеда некоја бомба, нема со што да ја нападне америка, нема ракета со таков домет, единствено може Италија да ја бомбардираат, шо коа ќе размислам и не е така лошо.

Зашто. Какво имаш против Италија? Или вече станахте мјусјулмани и мислите като тјах?

Не шири дезинформации.

Кај ќе успееш да го качиш Боки 13 на авион?
Архимед рекол:
- Дајте ми лост и потпорна точка, и ќе ја кренам зејмата.

Архимед рекол:
- Дајте ми лост и потпорна точка, и ќе ја кренам зејмата.

Fun fact1: Архимед никогаш не успеал да ја крене земјата

Fun fact2: Земјата никогаш не успеала да го крене Боки 13.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom