- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Малце мене ова ми е чудно како можат Американците свој човек да си убијат.
Osama is dead, but Republicans won't believe it till they see the death certificate. (via @Jsun4hees)Pics or it didn't happen.
Па после ќе речам:
Му требаше нешто за да му се крене рејтингот на црњата за претседателските избори кои се ближат.
Искрено веруваш во ова?Osama is dead, but Republicans won't believe it till they see the death certificate. (via @Jsun4hees)
)
Тест спроведен од американските власти. Кои имаат кредибилитет - 0Не гледам на се` како заговор )) ДНК потврдија
Епа тоа е.. Малку знаат кој бил навистина Бил Ладен.. И дека тој работел за Америка и бил во специјална единица..Малце мене ова ми е чудно како можат Американците свој човек да си убијат.
Ова е комплетна фарса, а идиотиве од американци слават како да е национален празник. Имаат сериозен проблем со нивното IQ. Се нервирам само што им ги читам коментариве, год блес Америка итн...САД: Посмртните останки на Бин Ладен фрлени во море
02.05.2011 | Свет | Извор: Макфакс
Убиениот терористички водич на организацијата Ал Каеда, Осама бин Ладен е погребан во море, изјави денеска еден американски претставник.
Откако Бин Ладен бил убиен во акцијата на американските војници во Пакистан, американските официјални лица изјавија дека телото ќе биде погребано во согласност со муслиманската традиција и пракса.
Муслиманската традиција налага телото да се погребе во наредните 24 часа од моментот на смртта, изјави еден американски претставник кој сакаше да остане анонимен и додаде дека е тешко да се најде земја која би ги прифатила посмртните останки на Осама бин Ладен поради што САД одлучи да го погреба во море.
Претседателот на САД, Барак Обама изутринава соопшти дека Бин Ладен е убиен во огнена престрелка во Пакистан.
Група американски командоси го убија Бин Ладен вчера изутрина во градот Аботабад околу 100 километри северно од Исламабад, соопштија пакистанските и американските официјални претставници, кои изјавија дека неговото тело ќе се третира според исламските обичаи.
Покрај Бин Ладен во нападот загинаа уште тројца мажи , меѓу кои и неговиот син, како и една жена.
Поочигледно фолирање од ова тешко да се случи... :tv:
Кој фејл, загреови се ... зар го сметаат остатокот на светот ретардиран како и нивните американци на кои им го испраа мозокот?Муслиманската традиција налага телото да се погребе во наредните 24 часа од моментот на смртта, изјави еден американски претставник кој сакаше да остане анонимен и додаде дека е тешко да се најде земја која би ги прифатила посмртните останки на Осама бин Ладен поради што САД одлучи да го погреба во море.