Убиен е Осама бин Ладен!

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Особено делот околу очите... :tv:
А и брадат ич не му побелела за 10 години ... Едно влакно побело нема :tv:

Слушнав институциите за ментално заостанати ширум светот исто така славеле откако слушнале дека Американците слават за "убиството" на Осама.. :tv:
Не бре нема друга таква нација како Американците..
Povece od 1/4 od amerikancite veruvaat co teoriite na zagovor.Tesko e 1/4 od nacijata da ti bide retardirana.

Се чека моментот кога ГолемиотБрат и уште неколку, некоја вест нема да ја направат conspiracy theory...
Да не го убиеа, ќе имаше conspiracy theоries од типот на "абе Осама никад не ни постоел, осама е измислен" а сега кога веќе го убија ајде нова конспираси тиори - не е он.

Сликата е фејк

x2_5d77945

Уште да ја објават како официјална слика на мртвиот Бин Ладен ќе биде комедии !

Povece od 1/4 od amerikancite veruvaat co teoriite na zagovor.Tesko e 1/4 od nacijata da ti bide retardirana.

Половина свет верува во теориите на заговор од проста причина што знаат дека власта увек лаже суши и се додека има доволно докази дека теоријата е возможна ( море каки возможна факт е) ќе веруваат, нешто што George Carlin го викаше мислење со своја глава.Немој да ми речеш дека веруваш во секој збор што ќе го кажат нашиве политичари и политичарите во целиот свет?

Абе сите носат глава на вратот (И Осама имал пред да го убијат :D).. Некои ја користат за внесување храна(според сите испитувања околу 3/4) а некои одвреме навреме си дозволуваат и да мислат со неа (околу 1/4).

Ајдееее..... брејкинг њуз и кај нас..:pos2:

Следна експанзија на Call of Duty: Abbottabad, Pakistan :icon_bigg

:pos2: Дека е убиен,нека идат на малите деца да им кажат :)

Причина еве им да се напушат а за Обама уште еден мандат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom