Цитатите од Исус?

• Креатор на темата Креатор на темата Nuke
  • Време на започнување Време на започнување
Edit: Ти ли најде да кажуваш за докази? Па во што веруваш ти во Луцифер? Каде е да го видам? Си го видел ли на кафе излегувате со него ? Ти гледам уште како децата во змејови и вештерки веруваш...

И мислам дека ти кажав веќе еднаш не оди оф топик во секоја тема, барем си стар член на форум гледам не си од вчера... субханаАллах...

Edit: Ти ли најде да кажуваш за докази? Па во што веруваш ти во Луцифер? Каде е да го видам? Си го видел ли на кафе излегувате со него ? Ти гледам уште како децата во змејови и вештерки веруваш...

И мислам дека ти кажав веќе еднаш не оди оф топик во секоја тема, барем си стар член на форум гледам не си од вчера... субханаАллах...
ДА! Јас најдов да кажувам! Имаш нешто против? Или секогаш кога ќе останеш без аргументи го напаѓаш другиот?
Јас милион пати имам објаснето што претставува за мене Луцифер, на секој со просечна интелегенција....па и со нешто подпросечна, досега ќе му беше јасно како ден! Жалам што ти не спаѓаш во таа категорија.

П.С. Мојот пост беше прашање на твојот во кој тврдеше дека муслиманите ништо не прифаќаат без доказ, што значи ако е офтопик, тогаш е и твојот пост офтопик.

Никој не остана без аргументи :tapp:... него поставуваш прашања што се од широк размер и што е невозможно да се пишува за тоа на форум...

Невозможно е затоа што немаш одговор, а не поради широки или долги размери.

Да ти дам книга да прочиташ сакаш да не се мачам да ти одговарам ќе ја читаш или? Сигурно не, епа и јас не би се нафатил пола од времето да го седам на PC само за да ти одговорам на тебе кој очигледно дека не те интересира вистината туку само следење страстите...

Тој што слепо се држи за една книга не го интересира вистината, а не оној кој критикува и прашува!
Што се однесува до доказите, не се потребни цели книги! Ако имаше доказ за дрвјата што се поклонуваат, сонцето кое бара дозвола да изгрее и слично, ќе ги кажеше! Ама немаш, па сега ќе изведуваш ментални гимнастики.

Е дај ми само еден доказ дека во главата имаш мозок, што ќе праиш? ќе ја расцепиш ли со секира? а? или ќе одиш со кола до болница па ќе вадиш ренген слика и тн? Како ќе докажиш дека мушичката гледа или дека комарецот има извореден сетилен мирис? Само со еден доказ, мириса комарецот и точка а? Или ќе дадеш текстови од книги, истражувања и големо образложение.. Башка ти тоа што го говориш немаш никаков доказ, само кажуваш без да цитираш каде тоа го пишува, као прво прашањата ти се погрешно поставени повеќе од пола..

Е дај ми само еден доказ дека во главата имаш мозок, што ќе праиш? ќе ја расцепиш ли со секира? а? или ќе одиш со кола до болница па ќе вадиш ренген слика и тн? Како ќе докажиш дека мушичката гледа или дека комарецот има извореден сетилен мирис? Само со еден доказ, мириса комарецот и точка а? Или ќе дадеш текстови од книги, истражувања и големо образложение.. Башка ти тоа што го говориш немаш никаков доказ, само кажуваш без да цитираш каде тоа го пишува, као прво прашањата ти се погрешно поставени повеќе од пола..
Се докажува, има магнетни резонанци кој може да докажат! И за мушичките и комарците има методи кој може да докажат.
Ама како ти ќе докажеш објасними? Самиот тврдеше, самиот си кажа дека муслиманите ништо не прифаќаат без доказ! Епа повели објасни ми како ќе докажеш!:toe:

Се докажува, има магнетни резонанци кој може да докажат! И за мушичките и комарците има методи кој може да докажат.
Ама како ти ќе докажеш објасними? Самиот тврдеше, самиот си кажа дека муслиманите ништо не прифаќаат без доказ! Епа повели објасни ми како ќе докажеш!:toe:
Со Куранот... Најчитаната и една од најстарите, единствена книга која доколку сите книги би се фрлиле во море или океан со се Куранот или би се запалиле, Куранот би останал.. феномен сам со посебе...а мислам дека јасно ти е како би останал Куранот...

Со Куранот... Најчитаната и една од најстарите, единствена книга која доколку сите книги би се фрлиле во море или океан со се Куранот или би се запалиле, Куранот би останал.. феномен сам со посебе...а мислам дека јасно ти е како би останал Куранот...
Епа што чекаш? Ајде докажи! Фрлија во море или запалија и нека остане! Да го видиме тој феномен!

Епа што чекаш? Ајде докажи! Фрлија во море или запалија и нека остане! Да го видиме тој феномен!

Samo sto go zapaliv kuranot. Ama za 10 sekundi pak se sozdade sam od sebe. U pm, navistina fantasticno.

Probajte site (i muslimanite vklucitelno). Kje se uverite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom