Epic Meal Time - емисија за хардкор кулинарство!

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
B

Blacks

Гостин
Интересна емисија во која се прават најкалоричните и најиновативните јадења, воглавно направени од огромни количества месо, кашкавал и разни сосови.

Исто така е интересен фактот дека типциве во никој случај не стават зеленчук во своите рецепти, и огромната опседнатост на главниот готвач со bacon (сланина)...

Еве неколку нивни емисии :)

ја заборави и опседнатоста со JackDaniel's ;D
инаку, свака им част! од Канада се типците ( Монтреал мислам ) .. :)

а во последното за лазаљата, интересно е кога нарачуваат бургери:
Harley: 15 Big Mac's ..
- how many?
Harley: 15 Big Mac's ..
- ...

цареви се! : )

и ПС: комотно можам да се пофалам дека ги пратам дечкиве :baeh:

Muscles glasses on the cheese grind. Legendary bacon flip. Chawkolate sawce . Candy bacon , like dog treats for humans.

Луѓето се МРСНИ !

Има едни швеѓани кои тотално им пркосат на овие... ама ни да ме тепате сега нема да ми текне како се викаа...

п.с ангел божји ми пушти дојава дека швеѓаните хараат на тубата под името Regular Ordinary Swedish Meal Time... е овие се убер хаце :D

Стај во инфо: Не е за спортисти и луѓе кои внимаваат на својата тежина.

Како ли само можат се тоа да го јадат, ауф :pos:

Дечкиве прв пат ги видов на видеово од BarelyPolitical :icon_bigg

Обично кога сакам да добијам апетит за јадење (ко што е у моментов) - го гледам видеово.

"Oh, and we cooked with a little Jack Daniels. Kidding. We used A LOT of Jack Daniels! A LOT! 'Cus we don't fuck around at breakfast!"

едноставно EPIC!!!

Еве каде е нашата иднина .. и после ке има енормно дебели луѓе ,,, и дај не ставајте више видеа лиги ми течат XD

Затоа има луѓе со 200 кила.. Цц ова е нешто невозможно хахаха .. Ама не се многу дебели :D

Затоа има луѓе со 200 кила.. Цц ова е нешто невозможно хахаха .. Ама не се многу дебели :D

Па овие јадат тоа еднаш неделно и после интензивно на вежби да не станат ко стоки :D

Bacon strips... and bacon strips... and bacon strips... and bacon strips... and bacon strips... :)

У Maximum Protein experience е објаснето како не се дебели.

Занимавајте се со спорт и ќе видите како им успева.

Денес прв пат ја видов припремата на тоа лазање-срањето и озбилно размишљам да се откажам од месо! И како само на крај го ждереа тоа го..о, ФУЈ!...да се немало бре никаков респект према храна. Башка што се издедава ко дебил, стварно не можам да му го сфатам стилот.
Можда е ова некој натпревар за најкретенски шупак што допрел храна, гадно ја засрал и потоа ја изел на ТВ?
Гадно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom