Плус гол разликата е идентична.Честито победа топџии, се згусти сеа у Премиер Лига, разликата помеѓу МанЈу и Челзи е 3 бода, башка и меѓусебната утакмица наредна недела![]()
Ви реков јас!!!2-1 За нашите))
Чим темата ја отвори lazzy^^ тепаме)))
Па и затоа ги викаат пизди нелиЧестито победа.. Заслужено..
Иначе оти ги нема сеа пиздите од Челзи/Барса/Марса... Да пишат оти и над Овен чист пенал не досудија??
Таман Манчестер да изгуби све до крај ќе завршат 5ти а сити и тотенхем ќе влезат во бараж за лига на шампиони !!!Сега Челзи ако тепа со Јунајтед , тие се шампиони?
Е за ова се оди на бан. Не вели тој дека немаше од Видиќ игра со рака туку зашто никој не се буни сега за Овен?зашто не го спомнеш пеналот од раката на видич бе ПИЧКО ЕДНА ??
Ај изврти некоја страна поназад.. Ако иам пишано оти имаше чист пенал од Видиќ од тебе поголеми пичка нема.. Ако не сум пишал, од мене поголема нема.. може ли?? Само си ја вртите како ви одговара, ебати плачковците шо сте..зашто не го спомнеш пеналот од раката на видич бе ПИЧКО ЕДНА ??
Е за ова се оди на бан. Не вели тој дека немаше од Видиќ игра со рака туку зашто никој не се буни сега за Овен?
Контролирај се друг пат, не ти е прв пат ова.