- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
1 болд... знам знам... имате таму мнооогу личности кои мислат дека се најпаметни на цел свет и дека се екстра стратези...ко тие да го водат клубот, не морати... ама ако убо че ве акнат сега, да се приземјите малку...Па паметни сме да ти кажам
Мислев да не суспендираат од лига шампиони , уефа и репрезентативни натпревари , да му дојде памет на Хари , да неможе пари да лапа човекот . Мислам дека УЕФА сега ја казни Босна ако не се лажам за репрезентативни натпреварувања , е така и нас нека не казнат
Незнам од каде ова дека нема да има право да го продолжи договорот , не сум запознаен , те молам објасни ми , немора тука може по ПП
ТИ кажав , не сум за проширување на лигата . Ако Варда и Пелистер заслужиле да испаднат , нека испаднат без разлика што се едни од најпознатите фудбалски клубови во Макдедонија
Шкендија заслужува да земе титула , па види секоја утакмица имаат над 7-8000 публика , за дугите останати клубови во Македонија тоа е мисловна именка
2 болд... немам што да ти пишувам за тоа... правилата на уефа се тие, доколку фифа или уефа суспендираат некоја федерација заради мешање на политика или местење на натпревари, се суспендираат сите лиги, сите екипи од европски натпревари и сите играчи кои имаат државјанство од соодветната земја и можат да играат за нивните клубови се додека им тртае договорот, а не можат да го продолжат се додека трае суспензијата за нивната матична држава.
сепак, како и да е, евентуално проширување на лигата би го уништила целосно фудбалот во македонија, без разлика на тоа дали треба да се спасат вардар и пелистер. ако заслужиле да испаднат, нека испаднат, па ако се доволно паметни да се консолидираат и да се вратат таму кај што им е местото.