Дали е потребно проширување на 1 МФЛ?

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
Трето дека ќе биди еби ветер првнството без вардар и пелистер тоа е факт но сепак состојбата во овие клубови како и во некој други не е грешката само во управите туку и во ФФМ и државата и навивачите и сите попратни субјекти тие се само последица на нашата заебана држава
Лигата сега во моментот со Вардар и Пелистер не е еби ветер?

Abe vie site strucnjaci ste bile be.. Da go doneseme rakovodstvoto na FFM da ve prasha vas, toa bi bilo najubavo.. :)

Proshiruvanje na ligata TREBA DA IMA ! Ako mislete deka ne e fer, pederski nacin itn, togash setete se kako ne izbrkaa nas i MKGJP od 1 liga..
Ligata mnogu pointeresna ke bide so ekipi kako SHKUPI (slloga), vardar, pelister, shkendija , teteks i drugi ekipi koi imaat navivaci i TIE NAVIVACI SEKOGASH SE PROTIV MAFIJASHKITE STRUKTURI VO FUTBALLOT I SEKOGASH REAGIRAT PROTIV TIE (neshto shto ne mu odgovara na hari), otkolku ekipi kako turnovo, sileks koi na site nivni natprevari ke praat shto ke im kazhuva Hari..

Drugo neshto, proshiruvanjeto donekade ne e golem problem, ne treba tuka da go gleda problemot nikoj za "kvalitetot na Mak futbalska liga" tuku dodeka e Hari na vlast, nema da ima futball vo makedonija ! SE DODEKA SEKOE KOLO IMA NAMESTENI NATPREVARI NEMA DA IMA FUTBALL !

Леле ај за проширувањето не зборам дека џабе е шо рипаме тука како сакат така ке си направат.Ама коментарите у стило дека без Вардар и Пелистер лигата ке била не знам еби ветер,никаква,мизерна,неквалитетна шо се тие глупости.Името и големо само и лигата ке биде иста и со нив и без нив секако се на дното на фудбало и они и сите други мош со исклучок на клуб два (у кој сигурно не се Вардар или Пелистер).И шо амеба треба да си да се сожалат на тебе и да те остават у 1 лига и да играш наредната година со дигната глава како ништо да не се десило.

Abe vie site strucnjaci ste bile be.. Da go doneseme rakovodstvoto na FFM da ve prasha vas, toa bi bilo najubavo.. :)

Proshiruvanje na ligata TREBA DA IMA ! Ako mislete deka ne e fer, pederski nacin itn, togash setete se kako ne izbrkaa nas i MKGJP od 1 liga..
Ligata mnogu pointeresna ke bide so ekipi kako SHKUPI (slloga), vardar, pelister, shkendija , teteks i drugi ekipi koi imaat navivaci i TIE NAVIVACI SEKOGASH SE PROTIV MAFIJASHKITE STRUKTURI VO FUTBALLOT I SEKOGASH REAGIRAT PROTIV TIE (neshto shto ne mu odgovara na hari), otkolku ekipi kako turnovo, sileks koi na site nivni natprevari ke praat shto ke im kazhuva Hari..

Drugo neshto, proshiruvanjeto donekade ne e golem problem, ne treba tuka da go gleda problemot nikoj za "kvalitetot na Mak futbalska liga" tuku dodeka e Hari na vlast, nema da ima futball vo makedonija ! SE DODEKA SEKOE KOLO IMA NAMESTENI NATPREVARI NEMA DA IMA FUTBALL !

алоооооооооо брееееееее шта радите:pos2:

Олаф, темава ја отвори поради фактот што мајмунот Хари (наводно) прави се за Вардар и Пелистер да останат во прва лига, а на навивачите на неговиот омилен клуб им го начука до пупак без вазелин и око да му трепне, или пак ја отвори поради твојата загриженост за македонскиот фудбал? Најверојатно боли тој факт...

1. А како Вардар и Пелистер стигнале до дното на табелата, не ми е јасно пошто остатокот од екипите се тиња и неспособни нели?
2. Ако се брендови дај право ќе им дадеме трофеите шо има да се игра......

A ako se zema predvid deka ako ostanat vardar, pelister i se vratat Shkupi i MKGJP KE IMA 50 PATI POVEKE LUGE NA TRIBINI togash VREDI DA SE PROSHIRI LIGATA ! Futballot se igra za navivaci neli ? Ili za vas shto samo jadete gomna po forumi a nikogash vo tribini ne ste bile !
Da vi gi ebam evropskite ekipi za koi navivate ! :)

A ako se zema predvid deka ako ostanat vardar, pelister i se vratat Shkupi i MKGJP KE IMA 50 PATI POVEKE LUGE NA TRIBINI togash VREDI DA SE PROSHIRI LIGATA ! Futballot se igra za navivaci neli ? Ili za vas shto samo jadete gomna po forumi a nikogash vo tribini ne ste bile !

Добро кажано и ја заради тоа би ја зголемил лигата само за да има појќе навивачи и публика на стадиониве, ама нели џабе ако се прошири лигава когај знаеме дека 2-3 екипи нема да го завршат првенството како што се случило многууупати до сеа... :)

Какво проширување, ја би ја укинал лигата,па да видам после Хари и говедата околу него што ќе работат, мамицу им лоповска.. Кога на livescore ја нема лигата а има лиги како Монтенегро и Молдавија, ондак сме у тешки гомнарии

кој е овој тим???

Укинување на фудбалот во Македонија. Смешна лига уште посмешна аматерска репрезентација. Подобро да немаме фудбал отколку да гледаме како едно Косово има појак фудбал од нас...за другите да не правиме муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom