Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SAW!!! Ниеден дел не е лош, а секој нареден е подобар од претходниот! Ремек дело според мене во филмската индустрија, нема ништо слично!
И White Noise 2 е подобро смислен од првиот дел, ама и првиот не е лош!
Првиот и вториот дел беа еднакво неизвесни и баш ми се свиѓаше онаа напнатост. Третиот дел веќе почна да навлегува повеќе во приказната и се беше ок. Четвртиов немаше ни малку мистерија или слично, она што го имаше во првите два дела, но сепак имаше други елементи кои си имаат квалитети големи. Во глобала, супер се сите делови. Ќе чекаме петка ако има .Па не знам баш за SAW, мислам дека првите два дела беа еднакво добри, а третиот веќе го немаше тој елемент на непредвидливост, четвртиот уште не сум го гледал, така да не знам за него.
Ќе чекаме петка ако има .
Првиот и вториот дел беа еднакво неизвесни и баш ми се свиѓаше онаа напнатост. Третиот дел веќе почна да навлегува повеќе во приказната и се беше ок. Четвртиов немаше ни малку мистерија или слично, она што го имаше во првите два дела, но сепак имаше други елементи кои си имаат квалитети големи. Во глобала, супер се сите делови. Ќе чекаме петка ако има .