Хитлер

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Си седи Хитлер на врв на некоја зграда во концентрационен логор а пред него евреи наредени.
На првиот му вика направи вака -|-, и го бутка. На другиот му вика направи вака _| и него го бутка.
Поминува некоe војниче и го прашува што прави. Еве играм тетрис, му одговара Хитлер.
:pos2::pos2::pos2:

Ги собира Хитлер , Евреите, и им вика:
- Денес ден за рекреација, ќе ви пуштам плочи. (Евреите се радуваат)
- Да, да, плочи. 10 тона, бетонски...

Ги собира Хитлер Евреите, и пак им вика:
- Денес ден за рекреација, ќе играте ватерполо. (Евреите се радуваат. Пак)
- Вие ќе носите сини капчиња, додека алигаторите ќе играат без капчиња...

- Евреите се најголеми магионичари на светот.
- Влегувале низ врата, излегувале низ оџак

Ги пикнал Хитлер евреите во некоја соба и им вика:
-Денес на менито имате свинско
Овие сите се викаат од радост. А Хитлер им враќа
- Ќутете бе, свињи едни.

Хитлер му суди на некој Евреин:
-Ќе фрлаш коцка. Ако се падне од 1 до 5 ке те убиеме.
-А ако се падне 6.
-Тогаш ке фрлаш пак

Хитлер прашува некое мало еврејче: Колку години имаш?
И ова одговара: Утре ќе полнам 7.
Хитлер: Ај се кладиме дека нема?

Ова поеќе за во црн хумор е, али нема везе. :pipi:

Ulovili Zidovi konacno Hitlera, i posto su ipak oni kulturna religija, odlucili mu ispunit zelju prije smaknuca. Hitler, zacudo, odlucio da ga prije smrti prekrste na zidovsku vjeru. Naravno to nikom nije bilo jasno, on ko je klao zidove sad je zagovornik njihove vjere. I sad, krvnik prije smaknuča odluči ipak upita Hitlera:
- "Ček, koji je tebi kurac, cijeli život si bio nacist, pa zašto si sad postao židov. Mislim, ja te ionako moram smaknuti, bez obzira na tvoje pokajanje."
A Hitler se samo nasmješi i kaže:
- "Ma koje pokajanje seljačino glupa! Kad me ubiješ, bit će jedan smrdljivi židov manje na ovoj Zemlji!"
:zver::tv:

Поредил Хитлер евреи и им вика:
"Денес ке имате игранка"
И се избацува еден евреин:
"А кој ќе свири ако може да знаеме?"
-"Алберт вон Шмајзер!"

Отишол Хитлер на врата кај евреин и тропа.
- Кој тропа?
- Бранко коцкица!
Евреинот отвора а Хитлер: "РА-ТА-ТА-ТИ-РА

Ги собираат Евреите, и пак им викаат:
- Денес ден за рекреација, ќе играте ватерполо. (Евреите се радуваат. Пак)
- Вие ќе носите сини капчиња, додека алигаторите ќе играат без капчиња...

Оди Хитлер кај евреите: "Ајде да ми пеете"
Првиот евреи: "Јас сум мал евреин!"
Вториот: "Јас сум мал евреин!"
Хитлер: "Ханс додади ритам!"
Ханс: "Рататата!!!"

:pos2::pos2:

Хитлер му вика на Чак Норис: Бате а бе ти пиеш млеко?
Чак му одговара : Да бе секоја вечер од женати цуцам како крава стана...

Земал Хитлер тројца роми и им рекол тој што ќе зборни ќе го убие. Првиот зборнал и Хитлер го убил, исто така и вториот. Третиот цело време молчел и Хитлер му рекол, бидејки молчеше цело време сега ке те пуштам. Тогаш третиот рекол, знаев дека ако молчам ке ме пуштиш. И тогаш Хитлер го убил и третиот.

Се натпреваруваат Хитлер, Черчил и Сталин кој подалеку ќе шутни еврејска глава. Шутка Черчил 100 метри си оди радосен, шутка Сталин 50 метри и доаѓа Хитлер шутира и лета главата 1 километар. И одма идат новинарите го прашуваат Вас ист дас Хитлер. И Хитлер радосно ја крева ногата и одговара: Дас ист Адидас

Хитлер наредил три групи на евреи. Некој евреин од првата група кивнал и Хитлер прашал кој е. Никој не се јавил па Хитлер ја убил првата група. Потоа кивнал некој од втората група, кога Хитлер прашал кој кивна никој не одговорил па ја убил и втората група. Потоа кивнал некој и од третата, Хитлер прашал кој кивна и некој се јавил. Хитлер го погледнал и му рекол на здравје.

Хитлер наредил три групи на евреи. Некој евреин од првата група кивнал и Хитлер прашал кој е. Никој не се јавил па Хитлер ја убил првата група. Потоа кивнал некој од втората група, кога Хитлер прашал кој кивна никој не одговорил па ја убил и втората група. Потоа кивнал некој и од третата, Хитлер прашал кој кивна и некој се јавил. Хитлер го погледнал и му рекол на здравје.
хммм ја го знам поинаку...Демек Сталин држел седница,и некој кивнал,и прашал Кој е?-никој не се јавил,па наредил првиот ред да се убијат,после пак никој не се јавил,и вториот ред наредил да се убијат,и на крајот се јавил еден и Сталин му рекол "наздравје":smir:

хммм ја го знам поинаку...Демек Сталин држел седница,и некој кивнал,и прашал Кој е?-никој не се јавил,па наредил првиот ред да се убијат,после пак никој не се јавил,и вториот ред наредил да се убијат,и на крајот се јавил еден и Сталин му рекол "наздравје":smir:
Јас па го знам дека кога прашал Хитлер кој кивна се јавил еден негов војник...па Хитлер му рекол на "наздравје"...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom