Хитлер

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Оди еден човек во месарница, и го прашува месарот:
Дали имате тенко црево од мачка за жица од гитара.
А месарот му одговорил:
Не, ама имаме пичка од крава за усна хармоника.

Оди еден човек во месарница, и го прашува месарот:
Дали имате тенко црево од мачка за жица од гитара.
А месарот му одговорил:
Не, ама имаме пичка од крава за усна хармоника.
И што има врска со Хитлер овој виц ?

kako umrel slugata na hitler?
go cistel bazenot

stail hitler 100 evrei u staklarnik i im rekol:
koj vidi niz staklo pukam

- Zašto Hitlerove plinske komore za pojedinačno ubijanje židova imaju 11 rupica kroz koje izlazi plin?

- Zato što čovjek ima samo 10 prstiju.

Krene Hitler sa Hansom u obilazak Ausvica i on prilazi grupici Jevreja, pita prvog:
Koliko mozes da skocis u vis?
Znate slab sam, ne verujem da mogu vise od pola metra - odgovara Jevrej jedva cujnim glasom.
Hans, daj mu cokoladu! - nareduje Hitler Hansu.
Pita drugog:
Koliko ti mozes da skocis u vis?
Znate, ja sam nov ovde, jos uvek sam snazan, mogao bih da skocim do jednog metra - odgovara drugi Jevrej.
Hans, daj mu dve cokolade - opet ce Hitler.
Cuje sve to treci Jevrej, pa sad misli da ce izvuci vise cokolada ako kaze da moze da skoci vise... Prilazi Hitler njemu:
Koliko ti mozes da skocis?
Pa oko 3 metra - razdragano ce Jevrej.
Hans, streljaj ga, moze preskociti ogradu! - Hitler ce zabrinutim glasom...

Стои Хитлер пред 4 реда логораши,арно ама еден кивнува..Хитлер прашува КОЈ Е!!Сите молчат.Хитлер вика УБИЈТЕ ГИ СИТЕ ОД ПРВИ РЕД!Сите се стрелани..Пак прашува КОЈ Е..Пак сите молчат и сеа сите од 2ри ред се стрелани..Прашува Хитлер КОЈ Е??И еден вика:ЈАС..Па Хитлер му вика:НА ЗДРАВЈЕ!

влегува Хитлер во мензата да им посака пријатен ручек на децата.
- Хитлер- Деца ги сакате вашите родители?
- Децата- Даааа, чичко Хитлер!!
- Хитлер- епа ај пријатно јадење!

Иди детенце кај Хитлер,
- чичко Хитлер, чичко Хитлер знаеш кај е татко ми?
- Хитлер- иди во бањата, вториот сапун од лево!

Igrao se mali Hitler sa Židovima na livadi i oni mu ukrali loptu! I tak par puta se ponovi ista priča te se mali Hitler požali mami:
- "Mama, ukrali mi Židovi loptu!"
Mama:
- "Nema veze Hitlere, osvetit češ se ti njima jednog dana!"

Hitler i četiri Židova su hodali oko logora.
Hitler iznenada stane i kaže Židovima:
- "Trčat ćete dva kruga oko logora. Prvi i zadnji bit će upucani!"
Počeli se gurati Židovi kako da izbjegnu smrtnu kaznu, a onda će im Hitler:
- "Trčat ćete po dva u paru."

stavi hitler židove u staklenik pa kaže:"koga vidim na prozoru,mrtav je!!!!!

Ulovili Zidovi konacno Hitlera, i posto su ipak oni kulturna religija, odlucili mu ispunit zelju prije smaknuca. Hitler, zacudo, odlucio da ga prije smrti prekrste na zidovsku vjeru. Naravno to nikom nije bilo jasno, on ko je klao zidove sad je zagovornik njihove vjere. I sad, krvnik prije smaknuča odluči ipak upita Hitlera:
- "Ček, koji je tebi kurac, cijeli život si bio nacist, pa zašto si sad postao židov. Mislim, ja te ionako moram smaknuti, bez obzira na tvoje pokajanje."
A Hitler se samo nasmješi i kaže:
- "Ma koje pokajanje seljačino glupa! Kad me ubiješ, bit će jedan smrdljivi židov manje na ovoj Zemlji!"

Хитлер ги наредил во колона евреите и почнал да ги стрела еден по еден.И така стрела стрела и едно време дпшол до некое мало девојче.И ова му рекло аман чичко те молам остај ме уште малку да поживеам.И Хитлер и рекол:Епа добро оди на крајот од колоната

kako umrel slugata na hitler?
go cistel bazenot

stail hitler 100 evrei u staklarnik i im rekol:
koj vidi niz staklo pukam

И сите гледале надолу, бе Џони. :baeh: :)

Си бил Хитлер и фрлал Евреи од зграда, му се јавува на телефон Сталин.
Сталин:Ајде да ја делиме Полска
Хитлер:Чекај бе не гледаш дека играм тетрис

Ulovili Zidovi konacno Hitlera, i posto su ipak oni kulturna religija, odlucili mu ispunit zelju prije smaknuca. Hitler, zacudo, odlucio da ga prije smrti prekrste na zidovsku vjeru. Naravno to nikom nije bilo jasno, on ko je klao zidove sad je zagovornik njihove vjere. I sad, krvnik prije smaknuča odluči ipak upita Hitlera:
- "Ček, koji je tebi kurac, cijeli život si bio nacist, pa zašto si sad postao židov. Mislim, ja te ionako moram smaknuti, bez obzira na tvoje pokajanje."
A Hitler se samo nasmješi i kaže:
- "Ma koje pokajanje seljačino glupa! Kad me ubiješ, bit će jedan smrdljivi židov manje na ovoj Zemlji!"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom