Србија главна пречка за напредокот на регионот кон ЕУ

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
:pos2: abe po glupson od tebe i od drugite bugarski clenovi gi nema, abe koj ste vie more da solite pamet i da pisuvate protiv Turcija???? Pa Turcija e druga planeta za vas, pa Turcija e Gospod za vas..

Eva evaaaa do kade stigna svetot, gupcite da kazat kako i sto, off leleeee neka se slika EU so vas...
Ај бре жити све прочитај поназад.
Бугарот рече дека од извесни причини Турција немало да биде развиена земја.
Јас му реков дека Турција веќе е развиена земја. Тука нема збор.
Ти си излета параноично, а не ме ни прочита што кажувам.
Значи ако некој тврди дека Турција не била развиена, тогаш едноставно нема увид во реалноста.
Исто така за Бугарија, која е реално понеразвиена од Турција (во повеќе аспекти), не е реално да се збори дека била назадна или ти утепана. Особено немаат право тоа да го зборат жители на земја која е меѓу најутепаните.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Значи ако некој тврди дека Турција не била развиена, тогаш едноставно нема увид во реалноста.
Исто така за Бугарија, која е реално понеразвиена од Турција (во повеќе аспекти), не е реално да се збори дека била назадна или ти утепана. Особено немаат право тоа да го зборат жители на земја која е меѓу најутепаните.
OK,

I'm Sorry:smir:

--- надополнето ---

Imase eden slicen bugarski clen kako tvojot avatar, i te zamesav izgleda so nego...

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
hhahaha abe zimi majka evo se kolnam na se, deka ti aber nemas, po glupi i trupi od Bugarija gi nema, koga ke napravite barem pola ekonomija na Turcija togas da mi se javite..

I Bugarija ne e samo Varna..:tapp: Pa duri i Varna e katastrofa, koga ojdov so kola, mi pukna gumite na kolata..
Покажуваш колко глупо фесче си. Каква пола економиа бе бастун. БГ е 7 миллиона, джагалите са 70 милиона.
Школо по Анадоло има? Там во школо тано играат машки со машки и женски со женски:pos2:

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
hehehehehe bugarinot kolku e glup, duri i kantar ne go meri..

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
Покажуваш колко глупо фесче си. Каква пола економиа бе бастун. БГ е 7 миллиона, джагалите са 70 милиона.
Школо по Анадоло има? Там во школо тано играат машки со машки и женски со женски:pos2:
Утепани региони има во Турција.
Има и во Бугарија.
Знаеш што? Во Кина и Индија има сто пути поутепани региони од Турција или Бугарија.
Дали Кина и Индија не се развиени земји?

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Има и во Бугарија.
Знаеш што? Во Кина и Индија има сто пути поутепани региони од Турција или Бугарија.
Cekaj sega, a sakas da ti postiram sliki i od USA, dali znaes deka i tamu iam utepani mesta..

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
Има и во Бугарија.
Нели знаеш шо е развиена земиа? Фесот знам дека не знае.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Пак не го разбра, точно тоа му е поентата.
Ne be go razbrav, sakam da kazam deka utepani mesta ima sekade , znam ednas imase i edna dokumentarna emisija za USA, gi pokazaa siromasive kako ziveat tamu, nego sto mi e muabetot, sakam da kazam deka utepani mesta ima sekade. Ama pak kako Bolgarija ne se,tie se epten skapani. Samo ne mi e jasno, za nekoi clenovi na forumot sto treskat gluposti bez veze, dali toa e namerno ili od nepismenosta.. I uste nesto,mnogu mi e cudno sto na ovoj forum poveke ima bugarski clenovi nego drugite...:toe:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ti me prakjashe vo EU?

Izgleda zgradite samo na sliki si gi videl.

Proshetaj vo EU, zapoznaj nekoi ludje ili pochekaj nie da vlezeme (ako vlezeme) i ke go svatis mojot post.
Tи зборуваше дека нашата младина е подобра од европската,дека европската младина нечинела и слично.Ти очигледно не живееш во Македонија.Нашата младина е за никаде.Педери,курви,насилници,прости,некултурни,неписмени,невоспитани.Доволно?

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.118
Поени од реакции
9.520
Овај, само да спомнам дека Турција не е муслиманска земја.

По устав е секуларна република.

Него, се исцрпи темава а? Почна пцуење и мерење на онаквите......

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
Овај, само да спомнам дека Турција не е муслиманска земја.

По устав е секуларна република.

Него, се исцрпи темава а? Почна пцуење и мерење на онаквите......
Polaris почна

Kajgana Shop

На врв Bottom