Србија главна пречка за напредокот на регионот кон ЕУ

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
I ako sto politikite na Belgrad ne gi opravduvav i mnogu pati pisuvav protiv niv, ama moram da priznam nesto,deka Srbija mnogu mnogu poveke zasluzuvase da vleze vo EU otkolku Bugarite sto vlegoa, Srbija so svetlosni godini bese po napredna zemja od smrdena Bugarija, a smotanite od Brisel, gi primija gupcite vo EU, a namesto toa da bese Srbija...
I so ova sostojba duri, pak Srbija e po razviena i po napredna od siromasnata i ciganskata Bugarija..:tapp:
Има критериуми. Ного. Не е само економиа. Така што гупците од србиа и курдите од Анадол, дека татковците им избират жените са надвор.
Србиа се некогаш ке влезе, ама онова смрдливо азиатско племе краи Босвор ке си седи тамо дека му е местото:baeh:

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Mene mi e zal za malite balkanski zemji, koi sto bea iljada pati po razvieni od smrdenata Bugarija, i tie ne vlegoja vo EU, a ciganite vlegoja zaradi glupavi strateski pricini, taka da politikite na EU,veke ne se kredibilitetni, cim vegoja bugarite, mene ne mi e cesno da razgovaram za EU, imav i drugari italjani sto bea, i istite muabeti i niv gi kazav..

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50
Abe da vo pravo si, ama rabotata e sto Turcija veke ne moli, zatoa sto ne se zavisni od EU....

Vo bliska idnina, EU ke bide zavisna od Turcija, otkolku Turcija od EU...

Mene mi e zal za malite balkanski zemji, koi sto bea iljada pati po razvieni od smrdenata Bugarija, i tie ne vlegoja vo EU, a ciganite vlegoja, taka da politikite na EU,veke ne se kredibilitetni, cim vegoja bugarite, mene ne mi e cesno da razgovaram za EU, imav i drugari italjani sto bea, i istite muabeti i niv gi kazav..
Религиата ви пречи да сте развиена земиа. Нема мисилманска земиа коиа да е развиена

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Религиата ви пречи да сте развиена земиа. Нема мисилманска земиа коиа да е развиена
Turcija so svetlosni godini e mnogu mnogu po razviena, pa ne smeam ni da pisuvam kolku se napredni, od ciganskata Bugarija, a ne samo od Bugarija, tuku od mnogu zemji sto vlegoja vo EU...

Bugarija e siromasna,hendikepirana, nazadna i smrdena zemja,,,

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Abe da vo pravo si, ama rabotata e sto Turcija veke ne moli, zatoa sto ne se zavisni od EU....

Vo bliska idnina, EU ke bide zavisna od Turcija, otkolku Turcija od EU...

Mene mi e zal za malite balkanski zemji, koi sto bea iljada pati po razvieni od smrdenata Bugarija, i tie ne vlegoja vo EU, a ciganite vlegoja, taka da politikite na EU,veke ne se kredibilitetni, cim vegoja bugarite, mene ne mi e cesno da razgovaram za EU, imav i drugari italjani sto bea, i istite muabeti i niv gi kazav..
Не моли,ама се глеви кога j предлагат превилигирован партнер а не зачленуване. Што вака? Па нали не сака да влегува во пропаднатата униja? И уште едно прашане,ако не сака да влегува,зашто не прекине да преговара? :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.601
Turcija so svetlosni godini e mnogu mnogu po razviena, pa ne smeam ni da pisuvam kolku se napredni, od ciganskata Bugarija, a ne samo od Bugarija, tuku od mnogu zemji sto vlegoja vo EU...

Не си воопшто објективен и тоа ти одмага.
Иако, грубо гледано, си во право.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Толкова е развиена - само 5,3 милиарда евра извозила за Балкан,толкова извозила и циганската ти Бугариja :baeh:
Да не зборуваме колко извозила Руманиja,Грциja. Горчливи факти са това.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
:pos2: abe po glupson od tebe i od drugite bugarski clenovi gi nema, abe koj ste vie more da solite pamet i da pisuvate protiv Turcija???? Pa Turcija e druga planeta za vas, pa Turcija e Gospod za vas..

Eva evaaaa do kade stigna svetot, gupcite da kazat kako i sto, off leleeee neka se slika EU so vas...

Член од
4 ноември 2010
Мислења
305
Поени од реакции
50

От кои земи бе клошар? Турција не е само Истамбул. Колега турчин имам и со него сме прешетали до Ирак цела ТР. Знаеш ли как е в Анадола.
Може да ги говориш на тија дека не са били. Жените одат оште со чаршафи на главата, она води магарето, а фесо се вози.
Тамо е каторга. И аи ми кажи зошто сички турци мирисат на лошо? Со шо се мажете бе хлебарки?

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
От кои земи бе клошар? Турција не е само Истамбул. Колега турчин имам и со него сме прешетали до Ирак цела ТР. Знаеш ли как е в Анадола.
Може да ги говориш на тија дека не са били. Жените одат оште со чаршафи на главата, она води магарето, а фесо се вози.
Тамо е каторга. И аи ми кажи зошто сички турци мирисат на лошо? Со шо се мажете бе хлебарки?
hhahaha abe zimi majka evo se kolnam na se, deka ti aber nemas, po glupi i trupi od Bugarija gi nema, koga ke napravite barem pola ekonomija na Turcija togas da mi se javite..

I Bugarija ne e samo Varna..:tapp: Pa duri i Varna e katastrofa, koga ojdov so kola, mi pukna gumite na kolata..

Kajgana Shop

На врв Bottom