Наздравје бричење Барса, другата среда пак. :wink:
Koj sex, така е кога си имате работа со Мурињоajde ti pokrijaj se mu gi ispusivte na salke sea ne mi jadi kurot INTER 0 tituli :pusk:
ajde ti pokrijaj se mu gi ispusivte na salke sea ne mi jadi kurot INTER 0 tituli :pusk:
Зошто? Инаку ова е само скапан куп, да не заборавиме Реал изедоа петарда пред 3-4 месеци.Тежок комплекс ќе им стане Мурињо на Барса.
Интер 2 титули има сезонава, али тоа ич не е битно на темава, не мора да се забегува апла офтопик, сеир стандард тераат сите, форум е фор фак сејк.ajde ti pokrijaj se mu gi ispusivte na salke sea ne mi jadi kurot INTER 0 tituli :pusk:
Затоа што Мурињо знае одлично како да постави тактика и менталитет во натпревари со елиминација.Боби[Мкд];4227802 напиша:Зошто? Инаку ова е само скапан куп, да не заборавиме Реал изедоа петарда пред 3-4 месеци.
Дуелите у ЛШ се поважни.
Нема да остане темава?Интер 2 титули има сезонава, али тоа ич не е битно на темава, не мора да се забегува апла офтопик, сеир стандард тераат сите, форум е фор фак сејк.
Барса зима Примера, Реал Купот и тоа е тоа, сега за сега Барса она тродупло повредното го собра во своите витрини, останува Лигата на Шампионите каде ќе ја видиме финалната пресметка ( овој пат двомеч ) помеѓу овие два тима, за жал, без посебна тема на кгн.
Честитки за португалскиот ванабигуглтранслејт и фановите на Мадрид.