Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.715
Убаво ја наместил Мурињо формацијава во првово полувреме :)
Барса воопшто и не дојде до голот, благодарение на агресивната игра на средината како и ситните тактички фаули кога Барселона ќе дојде до тој дел од теренот. Ќе видиме до кога ќе издржат да играат толку агресивно и брзо. Сите трчаат напред назад, е сега лошото е што Реал не искористи ниедна од своите три стопроцентни шанси. Два пати Роналдо лошо финишираше, за потоа само среќата да го спаси Пинто :)
Тоа може да влијае лошо врз психата на играчите на Реал, плус искрено и не верувам дека ќе изсдржат во ваклво темпо до крајот на мечот. Од Барса не видовме ништо. Меси игра премногу себично, Виља само глуми, и нападите воглавно им завршуваат кај Пепе :pos:
Да сум на место на Гвардиола, го вадам Виља и го ставам Кркиќ, и им ја оставам повеќе топката на реаловите фудбалери. Мурињо дозволува Барса да ја има топката но не дозволува да ги изигра препознатливите подавања во противничкиот шеснаесетник. Плус судијата им одговара бидејќи многу лесно суди фаул. Жолтиот на Пепе немаше везе, мада можеше да го добие претходно кога неколку секунди му ја газеше ногата на меси :)
Очекувам интересно вбторо полувреме и морам да кажам дека Реам многу ме изненади :)

B

Beck's

Гостин
Реал е подобар во овој прв дел.Не знам што е со нас шанса не можеме да створиме,многу грешки прават.

Ај ваљда ќе се опорават :)
toa sto uvek bilo Chelsea,Inter i dr bunker ekipi.Sreka ne primivmo gol,inace Pedro pod hitno na klupa

M

Mario Gómez

Гостин
Абе овие шпанциве ич акал да се немало.... :pos: Едно два на мавање.

Инаку Валдез се јаде од внатре шо неможе да игра и да претрчува цел терен да се тепа.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Волку немоќна Барселона никогаш не сум ја гледал,макар тоа било и едно полувреме,Мурињо е класа!!!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Исто и претходната утакмица имавме добра шанса во последната минута во првото полувреме и сега пак истото нема среќа!

Реално заслужи водство Реал Барселона како изгубени се... а и многу нервозни може да биде кобен овој меч за некој од играчите на Барса ако му падне склопката на Пепе :pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
абе нека го вади Мурињо Пепе не глеате сеа главна цел на играчите на Барса ке биде коа ке биде Пепе околу нив да пагаат и да трчаат кон судијата за да му покаже 2 жолт

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
и нека престани судијата да мавта со свирчето, ми се чини ко жолт да покажува на секое

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Spain must have a thriving prostitution industry, because everyone is being called a son of bitch here in Valencia. :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.064
Поени од реакции
74.715
И мене ми се сјеба ништо не видов од вториов дел :mad:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции