- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 1.379
- Поени од реакции
- 1.968
Од кај ти е ваа информација??Починат е и вториот..
Од кај ти е ваа информација??Починат е и вториот..
ќерка муОд кај ти е ваа информација??
Малку чудно ми е оти нема ништо по веснициве и по телевизииве..ќерка му
Да се знае пред време тие шо купваат 2 + 1 гратис сезонска карта за на базен гадно ќе наебат т.с и не знам дали веќе можат да купуваат оти не ми мириса на арно работава ...ајдеее пак велешката, пред нова година се зборуеше дека ингилизот ќе го земе снупи, сега пак тие муабети. Гледам пицеријата затворена е, за официрски и базентот незнам ништо.
Шо ќе наебат.....еве јас земав 2+1, и веќе не трае тоа до 20ти мислам дека беше.Да се знае пред време тие шо купваат 2 + 1 гратис сезонска карта за на базен гадно ќе наебат т.с и не знам дали веќе можат да купуваат оти не ми мириса на арно работава ...
Абе знам дека му требаат пари ама ако го продаде базенот ( или можда веќе го продал , не сум сигурен ) на друг газда тој газда поштено можи да не ги важи сезонските ...Шо ќе наебат.....еве јас земав 2+1, и веќе не трае тоа до 20ти мислам дека беше.
И шо те чуди пари му трбеаат на човекот, се ќе направи за да ќари повеќе.
Епа набрзина отпосечотко 5-6 пати на базент да ја исплатиме сезонската и после крајАбе знам дека му требаат пари ама ако го продаде базенот ( или можда веќе го продал , не сум сигурен ) на друг газда тој газда поштено можи да не ги важи сезонските ...
Абе пер ти викам јас ти здрав си до жената твоја е шо неможеш дете да и напраиш , ако ја гледаш така мрсна до нејзе е не ја бива че ја менјаме друга че ти наам .Велешани..каде може у ова време да се извади потврда од лекар дека сум здрав прав..ми треба за до утре сабајле до 5 саат..ПОМОШ итно е?
добар виц.Шо бе, затоа нели, од нашите лања, а бе ајде. Него само една антена имате???
Бегај бе, Велес, а бе, пошле велешани на езеро, велешконо, со кајчиња на пента, да лоат рипки, тргнале, возеле, едновреме се здогледуваат, одат еден кон друг, едниот рекол, ај лево ќе завртам да не се удриме, другиот, јас десно дан се удриме. Се плеснале, се разбира. На сред езеро??? Ееееееј!!! велес и велешани.
Богами ...Лесна му земја. Многу народ полесно сега ќе спие навечер. Најголемите апаши шо некогаш постоеле во градов. Тој убиениот имаше бел голф, а Штркот имаше црвен. И секоја ноќ оперираа. Највеќе ограбуваа галапчари. А некои сумњаат дека летоска кога почна едно време скутери да се крадат дека е од нив. Цело лето деца со скутери се собираат на ЛукОил, и овие двајцава идеа со 2 жени, којзнае шо им беа, дали ебачици или којзнае шо, и седеа тука и само ги слушаат децата шо зборуваат. Испаѓа од кола и прво зјапа у сите мотори со ред, па после одат на маса да си седнат. Еден поглед страшен, како од хорор филм, ни плачат, ни се смејат.