Велес

M

Moon Child

Гостин
ајдеее пак велешката, пред нова година се зборуеше дека ингилизот ќе го земе снупи, сега пак тие муабети. Гледам пицеријата затворена е, за официрски и базентот незнам ништо.

T

Torchyrus

Гостин
ајдеее пак велешката, пред нова година се зборуеше дека ингилизот ќе го земе снупи, сега пак тие муабети. Гледам пицеријата затворена е, за официрски и базентот незнам ништо.
Да се знае пред време тие шо купваат 2 + 1 гратис сезонска карта за на базен гадно ќе наебат т.с и не знам дали веќе можат да купуваат оти не ми мириса на арно работава ...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да се знае пред време тие шо купваат 2 + 1 гратис сезонска карта за на базен гадно ќе наебат т.с и не знам дали веќе можат да купуваат оти не ми мириса на арно работава ...
Шо ќе наебат.....еве јас земав 2+1, и веќе не трае тоа до 20ти мислам дека беше.
И шо те чуди пари му трбеаат на човекот, се ќе направи за да ќари повеќе.

T

Torchyrus

Гостин
Шо ќе наебат.....еве јас земав 2+1, и веќе не трае тоа до 20ти мислам дека беше.
И шо те чуди пари му трбеаат на човекот, се ќе направи за да ќари повеќе.
Абе знам дека му требаат пари ама ако го продаде базенот ( или можда веќе го продал , не сум сигурен ) на друг газда тој газда поштено можи да не ги важи сезонските ...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе знам дека му требаат пари ама ако го продаде базенот ( или можда веќе го продал , не сум сигурен ) на друг газда тој газда поштено можи да не ги важи сезонските ...
Епа набрзина отпосечотко 5-6 пати на базент да ја исплатиме сезонската и после крај :)
Плус ако не ја важи сезонската слабо народ ќе има по базентон, он ќе биде у минус.

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
Велешани..каде може у ова време да се извади потврда од лекар дека сум здрав прав..ми треба за до утре сабајле до 5 саат..ПОМОШ итно е?

T

Torchyrus

Гостин
Велешани..каде може у ова време да се извади потврда од лекар дека сум здрав прав..ми треба за до утре сабајле до 5 саат..ПОМОШ итно е?
Абе пер ти викам јас ти здрав си до жената твоја е шо неможеш дете да и напраиш , ако ја гледаш така мрсна до нејзе е не ја бива че ја менјаме друга че ти наам .

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
Шо бе, затоа нели, од нашите лања, а бе ајде. Него само една антена имате???

Бегај бе, Велес, а бе, пошле велешани на езеро, велешконо, со кајчиња на пента, да лоат рипки, тргнале, возеле, едновреме се здогледуваат, одат еден кон друг, едниот рекол, ај лево ќе завртам да не се удриме, другиот, јас десно дан се удриме. Се плеснале, се разбира. На сред езеро??? Ееееееј!!! велес и велешани.
добар виц.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Лесна му земја. Многу народ полесно сега ќе спие навечер. Најголемите апаши шо некогаш постоеле во градов. Тој убиениот имаше бел голф, а Штркот имаше црвен. И секоја ноќ оперираа. Највеќе ограбуваа галапчари. А некои сумњаат дека летоска кога почна едно време скутери да се крадат дека е од нив. Цело лето деца со скутери се собираат на ЛукОил, и овие двајцава идеа со 2 жени, којзнае шо им беа, дали ебачици или којзнае шо, и седеа тука и само ги слушаат децата шо зборуваат. Испаѓа од кола и прво зјапа у сите мотори со ред, па после одат на маса да си седнат. Еден поглед страшен, како од хорор филм, ни плачат, ни се смејат.
Богами ...
и киднапирање на дете имаа ..
на еден од Тунелот..
пред неполн месец во два наврати и 2ца џандари ги претепаа ..
не сум сигурен ни дека фамилијата ќе ги жали ..

заслужено им е ова шо си го добија ..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.216
Поени од реакции
30.425
за ваквите луѓе не вреди ни да ги спомнеш а не па да ги жалиш.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
море велес мрдаме ли????????

Kajgana Shop

На врв Bottom