Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За некој од фановите на РМ, овој бод е висок како планина . . . . Во среда после натпреварот сакам да видам дали оваа ,, дигноглавост " ќе биде очигледна или пак по старо, броење на трофеи од педесетите . . .
Ама кога ученикот ќе го декласира во секој поглед учителот и тоа можеби со послаб состав тогаш веќе тој не е само нормален добар ученик.
И ? Се согласуваш со таа изјава ? Ја и до ден денес тврдам дека Венгер е преинтелигентна особа која за жал негува погрешна формула за успех, за која и пишав вчера на форумов ...
п.с. Ова е една од тие '' навидум глупи и нискоинтелигентни изјави '' и на Ферги, само за истите на членот погоре што го цитирав му пишав по ПП.
Не е мерило, едно од мерилата е, а ако човек течно и перфектно говори 5 различни европски јазици за него нелогично е да се каже дека има ниска интелигенција само зашто давал изјави по медиуми за кои многумина сметаат дека се арогантни, нелогични, глупи и тн и тн, е тоа дефакто не е мерило за нечија интелигенција ...интелегенцијата и зборувањето на 5 јазика не се за у ист кош, би била поентата на Фергусон. и јас тврдам дека Венгер е интелегентна особа ама зборувањето 5 јазика не е мерило за интелегенција.
Како прво, да ти разјаснам една работа. Терминот „Мадриѓани“ се употребува за жителите на градот Мадрид. Колку што јас знам, овде нема такви, а ни во клубот не се сите фудбалите од Шпанија. Фановите на Реал Мадрид сме „Мадридисти“ (и не Мадристи!).Мадриѓани ни сами не знаете што сакате.
Фан на Барса е покомпетентен од фан на Мадрид да зборува што навивачите на Бернабеу сакаат? Ти го следиш секој натпревар наш, зачленет си во Ултрас или др. фан група, следиш нон-стоп што се случува во релацијата фан-тренер blanco? Гледам ReleaseYourself веќе ти дал два доказа, јас само да го надополнам:овој над мене не` уверува што навивачите на сантијаго навистина сакале? кого лажеш, сам себе?
Можи да видам извор за информацијата? Ако е Каталонскиот Спорт, ич не се мачи да постираш.Еве дознавме сега дека на крајот кога излегувале играчите од теренот,значи во тунелот Пепе плукал по играчите на Барса.
Незнам од кој весник е, ама ако каталонски Спорт прави глупости шо да речеме за Ас и нивните фотошоп техники????Можи да видам извор за информацијата? Ако е Каталонскиот Спорт, ич не се мачи да постираш.
И сте се фатиле сите за тревата. Seriously?! Немој да ми кажете дека и ова е од „Спорт“. Као демек Барса играше на порасната трева, а нашиве ко трчаа пред нив се отвораа нови алеи!? На истата трева играа, for Christ's sake!![]()
Како прво, да ти разјаснам една работа. Терминот „Мадриѓани“ се употребува за жителите на градот Мадрид. Колку што јас знам, овде нема такви, а ни во клубот не се сите фудбалите од Шпанија. Фановите на Реал Мадрид сме „Мадридисти“ (и не Мадристи!).
И сте се фатиле сите за тревата. Seriously?! Немој да ми кажете дека и ова е од „Спорт“. Као демек Барса играше на порасната трева, а нашиве ко трчаа пред нив се отвораа нови алеи!? На истата трева играа, for Christ's sake!![]()