Велес

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Сообраќајка во центарот на Велес со двајца повредени

Лошо, многу лошооо...Децаа пазете како возите!!!
Туку батали тоа, дај кажете шо верзии се шират низ градов, шо се десило поточно!?
Дефакто треба психолозите посериозно да си ја сватат работата и лекарското уверение за полагање на возачки испит ептен да зависи од психијатриски преглед ....
Се вози ли со 130+km/h низ град на таа тесна улица ...
арно шо никој друг не загинал ...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дефакто треба психолозите посериозно да си ја сватат работата и лекарското уверение за полагање на возачки испит ептен да зависи од психијатриски преглед ....
Се вози ли со 130+km/h низ град на таа тесна улица ...
арно шо никој друг не загинал ...
Мене друго не ми е јасно.
1. Ако возела она 130, значи легнатиот полицаец кај Гимназија го минела со најмалку 80. Да го минеш тој цајкан со 80, незнам како уште таму не се превртела она.
2. Таму секогаш е џган народ, па посебно тоа време кога се случила сообраќајкава, ја неможам да сфатам како начекала на толку фрекфентна улица, да нема ни коли, ни луѓе за да успее толку брзо да вози.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Мене друго не ми е јасно.
1. Ако возела она 130, значи легнатиот полицаец кај Гимназија го минела со најмалку 80. Да го минеш тој цајкан со 80, незнам како уште таму не се превртела она.
2. Таму секогаш е џган народ, па посебно тоа време кога се случила сообраќајкава, ја неможам да сфатам како начекала на толку фрекфентна улица, да нема ни коли, ни луѓе за да успее толку брзо да вози.
Незнам дали ја виде колата удрена на лице место ... немаше предница .. и дрво со дијаметар од 1метар+ го кутна ..
Како успеала незнам .. но успеала ... закочил некој пред неа на пешачкиот .. за да не удри во него свртела и отишла кај шо отишла ..

И кој починал, шоферот (ќерката на ЗлатЕм така?)? или совозачот .. како и да е и другиот е во критична состојба ... а незнам која била совозач ...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Починала?:icon_eek:
Совозачката е океј, дома си е, а за Ема знам дека беше у кома, па се разбудила, ама пак била у критична состојба и толку....

М

Мартин`

Гостин
Починала?:icon_eek:
Совозачката е океј, дома си е, а за Ема знам дека беше у кома, па се разбудила, ама пак била у критична состојба и толку....
Колку што слушнав починала едната што била во критична состојба (во кома) ..

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Wow...
Нека почива во мир, не знам што друго да кажам...се надевам дека се дезинформации....

M

Moon Child

Гостин
Луѓе, абе вие предвреме да не го умревте девојчето? Зошто јас немам никаде видено плаката? знам дека сме прочуени по верзии, ама да измисли некој нечива смрт не е ич арна работа. Ниту на менувачницата што е во сопственост на родителите на девојкава наводно почината нема плаката. Штознам, мене ми мириса на верзија. Кој и да измислил, колку и да било виновно девојчево за несреќата пошто се курчело низ град со незнам колку брзина, сеедно, но не е во ред да се вади верзија дека е мртва. :(

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Да ми извинат типките талентирани, и дај боже да е се ок со нив, али горезборуенава е најидиотскиот пример за сообраќајка шо сум го чула.

Зачестеноста на вакви ситуации leads to only one conclusion.
Можеби, САМО можеби, не е толку фенси да имаш возачка по секоја цена, и цел горд да се дуеш дека со врски си прошол а незнаеш ни колата колку тркала има.

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
Да ми извинат типките талентирани, и дај боже да е се ок со нив, али горезборуенава е најидиотскиот пример за сообраќајка шо сум го чула.

Зачестеноста на вакви ситуации leads to only one conclusion.
Можеби, САМО можеби, не е толку фенси да имаш возачка по секоја цена, и цел горд да се дуеш дека со врски си прошол а незнаеш ни колата колку тркала има.
До негде си у право али девојцинјата се татини ќеркички ако не знаеше

Kajgana Shop

На врв Bottom