R
Razorblade Kiss
Гостин
Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе.Now that just mean
Инаку ја како матурант нели идам у некоја прелазна фаза.![]()
)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе.Now that just mean
Инаку ја како матурант нели идам у некоја прелазна фаза.![]()
)Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе.)
Touching,dude.Ама нели е така бе dude?
Ти си од времето на тој барок и колку и да сите жалиме дека непосредно бевме инволвирани во велешкиот подем на необичен дистопизам...сепак бевме.
И мило ќе ми биде да се огледам во некое велешко гимназијалче на форумов. Да го уловам целиот тој ентузијазам во неговите постови и после да го гледам како гори. Да испијам едно пиво и да му пишам у пп дека му честитам за почетокот на крајот на неговиот трол синдром и за бавното прелевање во човечноста.
Голема работа е да успееш да станеш човек.
Пијте пиво во друштво е послатко,без да ве интересира што му пишал тој на тој во таа и таа тема и колку јака реплика напишал.
Токму тоа и беше се што паметам од таа ера,една голема патетика. Не сум горда на тоа што учествувавме заедно. Но нели е подобро да се тргнат од видеоигрите и форумите и да почнат да живеат во реален свет? барем ти си стручњак за тие создадени светови.
Пред рампата (кај Пазариште) едно 50 метри има скали со жолта ограда мислам дека беа. По нив и одма десно ќе видиш едно мало вратниче.Каде е просторијата на Црвениот Крст ?
Каде е просторијата на Црвениот Крст ?
Велешани дај препорачајте добар заболекар/ка, не е битно дали се скапи или не само квалитетно да работат ..