Кои ви се омилени емисии и реалити шоуа ?

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Па тие луѓе, освен што јадат, спијаат, се еб*аваат итн. добиваат и неделни задачи кои мора да ги извршуваат... има и Колосум кој според мене е многу интересен, зборувам за Големиот Брат. А за Преживеан нема што да кажам, досега најубаво реално шоу на нашиве простори. :)

Наместо да земат да прават нешто паметно, да се надградуваат, читаат, или што и да е друго...луѓето сами себе си се затупуваат со овие идиотски шоуа.
До израз доаѓа воајеризмот на публиката, немањето свој живот...како и болната желба за слава на актерите во шоуто.
На кратко...жива катастрофа.

Не не, вистина има кандидати кои за ништо не ги бидува... и на Биг Брадер се пријавиле чисто од што немале што да прават, али има и паметни луѓе кои сакаат да се стекнат со популарност поради нивната професија (зборам за оние кои се анонимни пеачи, манекенки, модели...итн.).
Наместо да земат да прават нешто паметно, да се надградуваат, читаат, или што и да е друго...луѓето сами себе си се затупуваат со овие идиотски шоуа.
До израз доаѓа воајеризмот на публиката, немањето свој живот...како и болната желба за слава на актерите во шоуто.
На кратко...жива катастрофа.

Не не, вистина има кандидати кои за ништо не ги бидува... и на Биг Брадер се пријавиле чисто од што немале што да прават, али има и паметни луѓе кои сакаат да се стекнат со популарност поради нивната професија (зборам за оние кои се анонимни пеачи, манекенки, модели...итн.).

Абе брат знам за нив јас, ама зборам и за луѓето што ги гледаат.

Го гледам сештојадачон на дискавери ( Знаете за кој зборуваам :) )

Следам неколку:
- Оној што им шепоти на пците
- Бер Грилс (оној што се изживува врз себеси јадејќи нешта и одејќи на некои места на кои што нормални луѓе не одат :))
- Пулс : едноставно понекогаш ми се допаѓа како размислува и што прашува убавата Ана Јовковска
- Разни емисии на National Geographic посветени на дивиот свет и ништо помалку дивите животни, слични на многу постариот Опстанок, што го даваа на МТВ

Македонски Идол!

Преживеан!

Јас Имам Талент!-некој нека отвори тема за ова одма!

Bear Gryls и Donald Schultz не ги пропуштам

Пулс со Ана Јовковска.
Зебра.
Американски идол гледав, заврши оваа сезона.
Македонски идол чат-пат.
Јас имам талент, ретко некогаш кога ќе фатам на ТВ.

Моментално следам (ама не толку често) The Voice и America's Got Talent.

The Voice посебно е многу добар формат кој веќе го откупија во Бугарија и (веројатно) Србија и треба да го откупат и кај нас тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom