Кои ви се омилени емисии и реалити шоуа ?

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
750
Кои ви се омилени емисии и реалити шоуа?

Мислам дека нема ваква тема... ако има слободно избришете ја оваа. Па кои емисии... или реалиту шоуа ги следите во последно време? Јас го следам Големиот Брат и Deutschland sucht den Superstar (германска верзија на идол), а понекогаш го гледам и Македонски Идол. :)

Ми се допаѓа “сексуална азбука“(а посебно водителката) што оди на МТВ1,ми се допаѓаат кулинарските емисии на А1(емисијата Кај Ана е аут) и Канал5...потоа едно време МИленко ми се допаѓаше сеа го баталив...и секако класиците се неизбежни Бушава азбука,Булки крај шините и така натаму.
Реални шоуа послабо..ама кога го гелдам Македонскиот идол многу хејтам у пизду матер у пизу
и така:)

- Македонски Идол
- Во центар
- Кој те шиша xD
- Шоуто на Миленко понекогаш, ако ми се мерак гостите :)

Шо знам, тие се изгледа .. На други не ми текнува.

how it's made, how machines work ,extreeme engenering и уште пар други од странски канали..Од наши..хм нема многу,чат-пат пратам Јади бурек и уште некоја можеби ама многу ретко, а од шоуата ми се гади,посебно од БиГДик брат

Najjaka emisija OPUSTENO so toni i deo ali steta ja nema vise :D , inace dobri se milenko i eftov iako fakaat strani sepak smesni se ponekogas koa ke im se pogodi gostin...:D

На Анимал планет ги гледам тие емисиите со полицајците за животни и тие у Британија што спасуваат животинки.

Порано гледав многу емисии на National Geographic и Discovery...
Сега повеќе гледам емисии на net.
Реални шоуа...ни под разно.

А понекогаш ги гледам и LA ink и Miami ink. :)
Мислам дека нема ваква тема... ако има слободно избришете ја оваа. Па кои емисии... или реалиту шоуа ги следите во последно време? Јас го следам Големиот Брат и Deutschland sucht den Superstar (германска верзија на идол), а понекогаш го гледам и Македонски Идол. :)

--- надополнето ---

А зашто не гледаш реални шоуа?... Баш се интересни. :salut:
Порано гледав многу емисии на National Geographic и Discovery...
Сега повеќе гледам емисии на net.
Реални шоуа...ни под разно.

Ме фаќат носталигија за старите добри класици Бушава азбука,Здраво генијалци...
од странскиве ги следам I'm Alive,The Haunted,Ultimate survivor,Miami Ink
а од нашиве само Македонски идол

Не бе, зашто да се шегувам. :)
Мене реалниве шоуа ми се супер... мислам овие од типот на Големиот Брат... а овие како што е Фарма, не ги поднесувам... :)
Ja неможaм да ги сватам луѓето кои толку уживаат во такви шоуа..Гледаш десетина луѓе, кои им дале задача да се глупираат дека се некои си фаци, а уствари сите се обични, кој од кој по глуп,по сељак која од која поголема курва и слично.. Стварно не ми е јасно зашто луѓето се толку големи сеирџии и што е тука интересното, да гледаш некој што јаде, се кези или спие.. Не си ми ти целта, туку генерално дискутирам :)

Па тие луѓе, освен што јадат, спијаат, се еб*аваат итн. добиваат и неделни задачи кои мора да ги извршуваат... има и Колосум кој според мене е многу интересен, зборувам за Големиот Брат. А за Преживеан нема што да кажам, досега најубаво реално шоу на нашиве простори. :)
Ja неможaм да ги сватам луѓето кои толку уживаат во такви шоуа..Гледаш десетина луѓе, кои им дале задача да се глупираат дека се некои си фаци, а уствари сите се обични, кој од кој по глуп,по сељак која од која поголема курва и слично.. Стварно не ми е јасно зашто луѓето се толку големи сеирџии и што е тука интересното, да гледаш некој што јаде, се кези или спие.. Не си ми ти целта, туку генерално дискутирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom