аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
ке се подели и тоа на 2 дела како што знам јас.. северниот дел ке се даде на србија а јужниот дел ке остане на албанците. П.С америве повеќе не се баш многу блиски со албанциве поготово со косовариве пошо ако ви текнувца пред некоја година нели фатија 3 4ца шо сакаа да нападнат аеродром у америка па ги осудија на доживотен затвор (мислам дека беа од дебар тие по потекло родени или така нешо беа)... видоа и американциве што уствари се косовариве (демек претходно незанеа ама ова беше ептен официјално)
П.С знаете ли што слушнав пред некој ден за косово.. зашто америте дадоа подршка за косово да биде отцепено од србија??? ви текнува на онаа „невидлива прица“ шо ја имаат? србите шо им бутнаа еден таков? наводно во косово имало изболиство на таков материјал што е редок.
ма да ова незнам колку е точно и вистина али така само слушнав.. значи не ме ваќајте здраво за готово
П.С знаете ли што слушнав пред некој ден за косово.. зашто америте дадоа подршка за косово да биде отцепено од србија??? ви текнува на онаа „невидлива прица“ шо ја имаат? србите шо им бутнаа еден таков? наводно во косово имало изболиство на таков материјал што е редок.
ма да ова незнам колку е точно и вистина али така само слушнав.. значи не ме ваќајте здраво за готово