Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ете го Крафт ЅВЕРОТ.....НОЕР ТЕ САКАМЕ ШТО ПОБРГУ

KOAN NEUER си го имаме ние Крафт со него ке играме во лига европа :helou:

Оф леле, реков ај пак нема да ги гледам да победат, ама се изнервирав. Пак сме 4-ти. :S

Глеам сите го пцујат Крафт, хајлајтс дајте.

--- надополнето ---

Робен црвен картон, го навредил судијата на крајот од натпреварот.

И минатата сезона беше истата песна, Баерн поведе многу рано 0:1 преку Милер и Нирнберг израмни во 2-то полувреме 1:1.
Искрено не се плашам од Хановер, сигурен сум дека ке ја завршиме сезоната на 3-то место во табелата и покрај катастрофалната игра што ја играме. Од Швајнштајгер сум премногу изненаден и разочаран. Хановер гостува следно коло во Хамбург, ние дома против Леверкузен без Робен и без Бадштубер кој има 5 жолти картони.

Чао ЛВГ ... штета што не те избркаа поскоро.

Летачкиот холанѓанец од клупата на Баер Минхен :smir:

Официјално: Баерн Минхен му врачи отказ на Ван Гал
Јас сум изненадена но не баш пријатно. Мислам дека требаше да остане барем до крајот на сезонава.

Како не, мораше да си оди. Клинсман го избркавме 5 недели пред крајот на сезоната и тогаш играчите покажаа колку им е важно да се игра ЛШ вгодина,

Од 23-ти декември па наваму, едвај чекав да добие отказ Ван Гал. Осеќав дека тоа ќе се случи во секој момент но сега кога се случи тоа, не се радувам ама ич! :toe:
Инаку од вчера и јас сум за Ноер. Доста се заебававме со оној сакат, гаден, гнасен, никаков Крафт. Он бил талент... жими ку*ов.

Од 23-ти декември па наваму, едвај чекав да добие отказ Ван Гал. Осеќав дека тоа ќе се случи во секој момент но сега кога се случи тоа, не се радувам ама ич! :toe:
Инаку од вчера и јас сум за Ноер. Доста се заебававме со оној сакат, гаден, гнасен, никаков Крафт. Он бил талент... жими ку*ов.

лошо е со асистенот на ван гал ке превземе а не некој друг. Иначе Крафт за талент добар талент е само што неможе да успее талент голман во Баерн премногу има притисок.... Нека иде во некој помал клуб можно е да успее. Нас ни треба Ноер

Оваа летаргичност,анемичност и незаинтересираност мораше да се прекине!!!

Не е возможно со овој состав на екипата да не можеме без проблем да им дадеме најмалце 3 гола на екипи како Нинберг Гладбах Фрајбург.Од аспект на искуство и квалитет НЕ Е МОЖНО!

Во таква ситуација се работи за други фактори кои влијаат на тимот,и мислам дека сите тие во последниот период произлегуваа од Ван Гал.

Искрено се надевам дека Јонкер и Герланд ќе постават една стабилност,ќе го седнат Крафт на клупа,Гомез тотално попушти,Швајнштајгер исто,мора да се решат овие проблеми.За 3тото место не се сомневам дека ќе го остварат.Вистинско време за оваа одлука!!!

Карфт потпадна под притисокот, кој што е голем во Баерн. Тоа е. Реков јас, како и да одлучат за в година, нема да се бунам.
А за тоа дали ќе играме ЛШ в година, да ве прашам само. Мислите дека федерацијата ќе дозволи Хановер да ја претставува Германија во ЛШ пред Баерн?:) Башка и со сите заслилувања кои ги спремаме? Јас не би рекол.
п.с Конечно им текна да го избркаат, фала курцу. Ченто, менувај аватар брат, доста го гледавме господинот кај нас.:)

Dobro ja zapocnuvame temava , od najlosoto , otkaz na trenerot , bayern e vo losa pozicija , epa od ova nema nadolu ideme nagore :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom