Велес

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
А автобуската кај му доаѓа да е?На крајот од градот или близу центар е? Klinton фала за идејата,ми се сфиѓа :)
под нов мост, а на другата страна од мостот ти е центар(кружниот ток) иначе тоа е стариот центар, тука народ само поминува, главната акција новиот центар, корзото сосе кафичите е нагоре кај гимназијата.

C

cige

Гостин
Кога ќе влезеш во градот и кога ќе дојдеш кај кружниот тек со споменикот вртиш десно и цепаш само право и ќе ги видиш кафичите ти доагаат од лева страна.
Абе неписмен:pos2:
ти вика дека била само до автобуска, а ти и го објаснуваш кружниот:tapp:
кажи и дека треба да се качи на мостот горе и дека тогаш ќе стигне кај кружниот

М

Мартин`

Гостин
http://www.jkdmk.com/
Раде се вика дечкото ..
после пластичарот на крајот е во Црна џамија ..
Јас како што глеам тука има само Jeet Kune Do а не гледам други вештини или грешка сум, ако знае некој кои се вештини ги има да се запишеш нека пише.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
бацка прошетај убаво по сајтот се ти пишуе...имаш десно таму Jeet Kune Dо Велес..прочитај од шо се состои вештината ќе ти стане јасно

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Кој е тој? Може да ми дадете линк од фацебоок?
Пичот у кулата спроти Бауман споменикот живее ... во Зелената не Белите кули ...
работеше во Скопска пивара у Велес пред неколку години пред да почне со „бизнисов“

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Абе неписмен:pos2:
ти вика дека била само до автобуска, а ти и го објаснуваш кружниот:tapp:
кажи и дека треба да се качи на мостот горе и дека тогаш ќе стигне кај кружниот
Еееее одма неписмен а?Епа нема одма да почнам јас со навреди.Убаво и објаснив значи кога ќе влезе во градот после мостот одма иде кружниот тек.Ти што напраи Велес како Лас вегас па неможе да се снајде.Ако ти што живееш во Велес и неможеш да се снајдеш тоа е твоја работа.:smir:
А тоа за Голубович.Изгледа си некое дете кое што се пали на него и остали бараби па те лажат и тебе и ти прават филмови.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.099
Поени од реакции
30.156
абе шо стана со девојчево шо паднало по скалите?
преживеала ли?

М

Мартин`

Гостин
абе шо стана со девојчево шо паднало по скалите?
преживеала ли?
Во скопски КАРИЛ за живот се бори тринаесетгодишната Надица
Тринаесет годишната Н. Т. , која синоќа падна од покривот на четирикатната зграда во која живее, се уште се бори за живот.

Според лекарите на скопската клиника Карил, таа е во крајно тешка здравствена состојба, во кома и во живот се одржува на апарати за дишење. Лекарите се борат за нејзиниот живот.

Покрај тешките повреди на главата, девојчето имало и тешки повреди на градниот кош. Таа била подложена на четири оперативни зафати.

Н.Т. вчераутро падна од покривот на зградата во просторот меѓу скалите во подрумите, кога стапнала на армираното стакло, што служело за влез на светлина во зградата. Таму била со татко и кој се обидувал да го санира просторот околу оџакот кој прокиснувал. Пред да ја предупреди татко и стаклото се скршило и таа паднала долу во подрумите од 14 метри висина. Веднаш била префрлена во велешката болница но поради сериозноста на повредите беше транспортирана во ургентен центар Скопје. Полицијата изврши увид на местото на несреќата.

Kajgana Shop

На врв Bottom