На прва средба- ЌЕ СЕ ОМАЖИШ ЛИ ЗА МЕНЕ ?

• Креатор на темата Креатор на темата Jassna
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не се дерам, јас игнорирам! Сите ми викаат дека е подобро со збор да кажам, за другиот да си знаел, ама јас сметам дека не треба да кажам со збор. Не знам со кои зборови да почнам, а да не го повредам или да не го навредам некого. Знам дека е погрешно, АМА не сакам бе да му објаснувам на некого дали сакам нешто или не сакам. Не сакам некој да ме прашува или испрашува. Јас сама си кажувам! Кој знае во каква каша си, ама само да знаеш дека и ти си помогнала за тоа.

Лубовта СЕКОГАШ се случува со причина!

Речи му дека ке се омажиш со него,на денот на свадбата не оди,нека те чека пред олтарот и така ке се откаже.

Не озбилно.Ова не го слушам прв пат,знам такви случаеви.Најозбилно,седни на маса со типот и фејс ту фејс,па после нека се убие ако сака.
Ако не сакаш ти никој не може на сила да те натера :helou:

ОМФГ !! - Патетичен, очаен, незрел, неартикулисан, срамен, awkward .. И не знам уште со колку епитети можам да го опишам ова. :nesvest:

Колку сте па и вие,дечкото ништо лошо не изјавил,сега дали под влијание од онаа владина реклама со слоганот молчењето е оправдување или како беше ,тоа е друго прашање...ако ти е по мерка земај,ако не фино ке изнајдеш алиби за негативниот одговор...

Ту бе сеирџии ....јас ке и го решев проблемот на Јасне ,ама ме нападнаа одма без потреба..
Него ке има ли свадба да и се изнарипаме на невестата од мерак..

п.с. немој сега некој погрешно да разбере ,ние ја знаеме само невестата ,од нејзина страна би биле гости.

Колку сте па и вие,дечкото ништо лошо не изјавил,сега дали под влијание од онаа владина реклама со слоганот молчењето е оправдување или како беше ,тоа е друго прашање...ако ти е по мерка земај,ако не фино ке изнајдеш алиби за негативниот одговор...

Ако ти дојде некоја девојка и ти понуди брак,а ти што се вели прв пат ја гледаш и ништо не знаеш за нејзе би се оженил со неа ако додаде на тоа:Ти ке ме носиш на совест ако ми се случи нешто доколку не прифатиш?
Треба да сфати човекот дека девојчето не е заинтересирано и дека на сила убавина не иде.

Ако ти дојде некоја девојка и ти понуди брак,а ти што се вели прв пат ја гледаш и ништо не знаеш за нејзе би се оженил со неа ако додаде на тоа:Ти ке ме носиш на совест ако ми се случи нешто доколку не прифатиш?
Треба да сфати човекот дека девојчето не е заинтересирано и дека на сила убавина не иде.

Никој не ти се убива денес за платонска љубов(мое мислење)...

Ja gledam temava top e i mislam deka treba da se ..... ednas i neka grmi posle so ima veze :) takov e denes zivotot dinamicen :)

Па ако добро пуши... ја би размислил. :) ;)

Што да пуши?Partner,Marlboro,Rodeo или пак пура?:tv:

Шала на страна,ако ви е за тоа секоја чест -.- .

Еј „дип троут“ не е заебанција... и не секоја може да го прави. ;)

Речи му дека ке се омажиш со него,на денот на свадбата не оди,нека те чека пред олтарот и така ке се откаже.

Не озбилно.Ова не го слушам прв пат,знам такви случаеви.Најозбилно,седни на маса со типот и фејс ту фејс,па после нека се убие ако сака.
Ако не сакаш ти никој не може на сила да те натера :helou:

:tapp: Ова од филмови, а овде би го направиле некои неизживеани суштества кои некој ако ги убие ете јас ќе ги лежам...:tapp:

:tapp: Ова од филмови, а овде би го направиле некои неизживеани суштества кои некој ако ги убие ете јас ќе ги лежам...:tapp:

Хах јас не мислев секако сериозно за првиот дел од коментарот,ама види,таква е ситуацијата со проблемот што мора да мислиш што ке правиш,пошто којзнае како и е на Јасна,не е лесно да се зборува од страна така е нели.Сепак мој совет си е да разговара со личноста која и нуди брак.
Има две можности:

1:Да му даде шанса и да се запознае со него подобро па кој знае можеби ке го засака со текот на времето
2:Да разговара со него и да му каже дека не е заинтересирана за него,а да се убие зошто не го прифатила не верувам.

Тоа е тоа.

@Таруно,ти опасен си бил бе,а што ако не знае?значи отпага од конкуренција нАли,еве ти ке ја научиш,ако се сака се се може :icon_lol:

@Таруно,ти опасен си бил бе,а што ако не знае?значи отпага од конкуренција нАли,еве ти ке ја научиш,ако се сака се се може :icon_lol:

Ма јок, јас само кажав во кој случај би размислил да прифатам понуда за брак на прва средба. А ако треба да се учи девојката, епа сеа... ќе треба да се пролонгира понудата на неколку средби. Мора да се испита терен прво пред цврсто да се застане на него. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom