Баба Ванѓа "видела": Гадафи ќе ја збрише Европа?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
ама можи пред то да има кажано а овие не го објавија, како прво ти си бил кај неа некош? НЕ! Тогаш од кај знајш дали кажала или не? Или само ги читаш овие скапани медиуми шо од 1 збор додаваат 1001?
А ти од каде знаеш што кажала? Хаха, чекале редици за да влезат кај неа.... со пари.
Бизнис, јебига, пари мора да се вадат...

Курск потона... баба Ванѓа го предвидела тоа!
Терористи ги срушија кулите.... баба Ванѓа го предвидела тоа!
Прднала свиња.... Ванѓа го предвидела тоа...

Ај дај кажи шо предвидела дека ќе се случи во блиска иднина...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А ти од каде знаеш што кажала? Хаха, чекале редици за да влезат кај неа.... со пари.
Бизнис, јебига, пари мора да се вадат...

Курск потона... баба Ванѓа го предвидела тоа!
Терористи ги срушија кулите.... баба Ванѓа го предвидела тоа!
Прднала свиња.... Ванѓа го предвидела тоа...

Ај дај кажи шо предвидела дека ќе се случи во блиска иднина...
единствено шо сум запознаен е овие две работи шо ги кажа ти освен свињата и дека си го погодила точниот датум за смртта.. А за во блиска иднина ... Редици чекале ами гледаш како знаела таја па да и речи на таа вум шо и броела парите да оди прва.. Како знаела а? Или така шо би рекле ние ФУШАРСКИ погодила.. Ма немој .. И гледаш луѓе шо биле кај незе викаат дека таја имала необична способност...

--- надополнето ---

Ma нее ни важно.Секој ден слушам по некоја глупост и веќе не знам што ќе се случи.Имам јас еден комшија кој има два сина пророци.Тие секогаш погодуваат и никогаш не згрешиле.Кога ќе ги прашаат дали ќе заврни едниот вели да а другиот не.А таткото горд:Гледаш дека погодивме?
Друго е двајца друго е сам... Така да не споредувај 1 и 2 дека се исто ..:smir:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
единствено шо сум запознаен е овие две работи шо ги кажа ти освен свињата и дека си го погодила точниот датум за смртта.. А за во блиска иднина ... Редици чекале ами гледаш како знаела таја па да и речи на таа вум шо и броела парите да оди прва.. Како знаела а? Или така шо би рекле ние ФУШАРСКИ погодила.. Ма немој .. И гледаш луѓе шо биле кај незе викаат дека таја имала необична способност...
То многу лесно може да го провериме.
Треба само да кажеш што предвидела Ванѓа дека ќе се случи во блиска иднина... а не одкога ќе се случи.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
То многу лесно може да го провериме.
Треба само да кажеш што предвидела Ванѓа дека ќе се случи во блиска иднина... а не одкога ќе се случи.
Па можи ги кријат податоците шо ВИСТИНСКИ ги дала баба Ванѓа а не овие рускиве печати , за да нема паника од луѓево... Пред време да знаат шо ќе се случии .. Па затоа ги даваат отпосле..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.461
Поени од реакции
5.163
Па можи ги кријат податоците шо ВИСТИНСКИ ги дала баба Ванѓа а не овие рускиве печати , за да нема паника од луѓево... Пред време да знаат шо ќе се случии .. Па затоа ги даваат отпосле..
Е да... ги даваат отпосле, пошто знаеш, тоа е целта на предвидувањето. Кога нешто ќе се случи, некој да каже дека тоа го предвидел.... ама одкога ќе се случи.

Така да... баба Ванѓа е една голема глупост на која веруваат лекомислените...

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Prav si brat ... zatoa KGB i stoele okolu kukjata postojano ;) .. zosto ne gi pregledate dokumentarcite od vanga be .. Vekje ednas gi postuvav.I HUMAN brat vanga se ima predvideno uste pred nogu godini se kaceni rabotite na internet be ne znam sto ti e tebe.Ete ti klip sniman so nea u sedumdesetite i vidi dali e malumna pacavrava kako sto ti sakas da ja kazes.Prdnala svinja .. c c c ah sto ne bese ziva pa da otidese do nea da ti kaze nekolku ubavi zbora ....
Vanga, odamna predvide deka muslimanite kje zavladeat so evropa.Pogledni so se slucuva vo evropa.Bev vo belgija vo brisel i sakas li da ti kazam koje ime e naj upoterbuvano ?????? MUHAMED be brat .... muslimanskata religija e naj silna.Taka da vanga se predvide i taka i kje bide.Pocekaj be .. ne se daleku uste 2/3 godini se kje ti bide jasno.

Izvinuvam se ako pustam malku off temata ... ama vrede da se pregledat rabotive.Da vide covek koja e kolku zabavna e i kako gi gleda rabotite.I na kraj ima primer na ista slucka kako nekoj od nadvor ja ogovara i ovaa go vika.Ete snimano i gledajte so svoi oci.

S

Shellshock nam67

Гостин
пре би го земал како предвидување на маите како можно сценаријо за апокалипса отколку пророштвото на вангја

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Prav si brat ... zatoa KGB i stoele okolu kukjata postojano ;) .. zosto ne gi pregledate dokumentarcite od vanga be .. Vekje ednas gi postuvav.I HUMAN brat vanga se ima predvideno uste pred nogu godini se kaceni rabotite na internet be ne znam sto ti e tebe.Ete ti klip sniman so nea u sedumdesetite i vidi dali e malumna pacavrava kako sto ti sakas da ja kazes.Prdnala svinja .. c c c ah sto ne bese ziva pa da otidese do nea da ti kaze nekolku ubavi zbora ....
Vanga, odamna predvide deka muslimanite kje zavladeat so evropa.Pogledni so se slucuva vo evropa.Bev vo belgija vo brisel i sakas li da ti kazam koje ime e naj upoterbuvano ?????? MUHAMED be brat .... muslimanskata religija e naj silna.Taka da vanga se predvide i taka i kje bide.Pocekaj be .. ne se daleku uste 2/3 godini se kje ti bide jasno.

Izvinuvam se ako pustam malku off temata ... ama vrede da se pregledat rabotive.Da vide covek koja e kolku zabavna e i kako gi gleda rabotite.I na kraj ima primer na ista slucka kako nekoj od nadvor ja ogovara i ovaa go vika.Ete snimano i gledajte so svoi oci.
Пријателе ај да ја поедноставиме работава.Еве јас ништо немам против жената и ништо не негирам.
Дај едноставно да видиме што има предвивено за понатаму ,па после да даваме коментари вака е или така е..

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ќе бриши некоја затворска ќелија.....хемиското средство-непознато :toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
финаланта битка за европа у македонија ќе се води, не случајно америте изградија такво здание во скопје :vozbud:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.581
А кај ги има заведено овие предвидувања за да можеме да видиме или слушнеме, пример нешто што ке се случи сега во мај или летово, па да си знаеме унапреди да чекаме и веке да ни се откачи тоа двоумење дека можда имала некаква моќ, можда не, а не вака почнаа нападите во Либија и еве ти ги овие телевизииве да дигнат гледаност, пуштаат наслов "Баба ванѓа го предвидела нападот врз Либија". Нормално е да создава ова револт кај нас, ама пак тие ке си ја добијат гледаноста , и ке си направат парички а ние овде ке се тупиме дали стварно тоа или не.

Член од
30 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
финаланта битка за европа у македонија ќе се води, не случајно америте изградија такво здание во скопје :vozbud:
:lud:Доста со оваа грандоманија луѓе. Лајно да е во Македонија да падне.

:aplauz::hump::smir:

имам чувство дека сите имате недостаток на внимание :nesum:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
:lud:Доста со оваа грандоманија луѓе. Лајно да е во Македонија да падне.

:aplauz::hump::smir:

имам чувство дека сите имате недостаток на внимание :nesum:
што сега љубоморен си и за ова?

армагедон ќе биде во македонија америте тоа го знаат :smir:

T

Torchyrus

Гостин
Значи мислам дека не треба да се сомневаме во претскажувањата на баба Ванѓа скоро сите знаеме шо предвидела таа ,туку треба да се сомневаме дали оваа информација е точна и држи вода или во спротивно е само дрaпајмадиња ...

Член од
30 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
2
што сега љубоморен си и за ова?

армагедон ќе биде во македонија америте тоа го знаат :smir:
:nesvest: Ќе ти го кажам директно - комунистите се успеале да создадат во секоја земја чувство за избраност од Бог, уникатност и величие...

Ако прашуваш граѓаните на секоја поранешна комунистичка република ќе ти кажат дека се избран и уникатен народ.

Kajgana Shop

На врв Bottom