Баба Ванѓа "видела": Гадафи ќе ја збрише Европа?

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
тап и си злоба :bip:
Ха ха и тоа е изгледа еден од митовите.Пази многу сум злобен.....

--- надополнето ---

да ви скратам маката да не го гледате цел клип, пуштете на 1.09:33

се водата жестоки дебати во тие кругови кои се бават со толкување на пророштвата, порано се мислело дека армагедон е настан кој ќе се случи, но сега се повеке преовладува мислењето дека зборто армагедон не означува настан тук уозначува место каде што тоа ќе се случи.

ар - значи планина на хебрејски

магедон - значи божица мајка

значи армагедон би значело - на планината на божицата мајка дека треба да се случи тој настан.

секој град си има свој заштитник кај нас, а богородица е заштитник на скопје, ако е заштитник на скопје тогаш условно речено дека планианта на божицата би требало да биде водно.
Дај бе без заебанции не не плаши....

да ви скратам маката да не го гледате цел клип, пуштете на 1.09:33

се водата жестоки дебати во тие кругови кои се бават со толкување на пророштвата, порано се мислело дека армагедон е настан кој ќе се случи, но сега се повеке преовладува мислењето дека зборто армагедон не означува настан тук уозначува место каде што тоа ќе се случи.

ар - значи планина на хебрејски

магедон - значи божица мајка

значи армагедон би значело - на планината на божицата мајка дека треба да се случи тој настан.

секој град си има свој заштитник кај нас, а богородица е заштитник на скопје, ако е заштитник на скопје тогаш условно речено дека планианта на божицата би требало да биде водно.

еве линкот

http://milenko.com.mk/videa_2012.html

оваа ванѓа чуден човек бе мајку му ... кој сака нека верува кој сака нека не верува сепак е соопствено право ама некои работи шо ги предвидела стварно се оствариле... ама тоа дека ке ја збришел европа.. ептен сумлива работа. ако е точна барем кажете да не тупам мозок за утре да не учам организациско и онака ке не снемало нели :)

П.С у европа спаѓаат така малку појаки држави како што се германија франција италиа германија шпанија и други па благодарение на соовремената техника и технологиа не би рекол дека така лесно би можеле да ја збришат европа.. попрво гадафе би бил збришан од картата на светов

haha neznam zaso bev taka seriozen i ko go procitav ova se nasmeav tocno i povtorno i povtorno nekoj retardirani raboti :D
Не си играј играчки можеби е КГБ уште тука.А и ЦИА.Што мислиш од каде му се информациите на овие а?Е брате не биди наивен...

--- надополнето ---

Така е Александар.Еден како гадафи велеше дека ќе ги капе америте во сопствената крв и знаеш како заврши?Го извадоја ко глушец од дупка....

Gluposti,gluposti i samo gluposti, ne vredi ni da se komentira...

оваа ванѓа чуден човек бе мајку му ... кој сака нека верува кој сака нека не верува сепак е соопствено право ама некои работи шо ги предвидела стварно се оствариле... ама тоа дека ке ја збришел европа.. ептен сумлива работа. ако е точна барем кажете да не тупам мозок за утре да не учам организациско и онака ке не снемало нели :)

П.С у европа спаѓаат така малку појаки држави како што се германија франција италиа германија шпанија и други па благодарение на соовремената техника и технологиа не би рекол дека така лесно би можеле да ја збришат европа.. попрво гадафе би бил збришан од картата на светов

EU

GDP (purchasing power parity):
$14.9 trillion (2010 est.)

Lybia

GDP (purchasing power parity):
$89.03 billion (2010 est.)

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ee.html

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ly.html

http://www.globalfirepower.com/

:tv:

Не си играј играчки можеби е КГБ уште тука.А и ЦИА.Што мислиш од каде му се информациите на овие а?Е брате не биди наивен...

--- надополнето ---

Така е Александар.Еден како гадафи велеше дека ќе ги капе америте во сопствената крв и знаеш како заврши?Го извадоја ко глушец од дупка....
se nasmeav zaradi ovie prorosva a ne deka ne e mozno gadafi da pobedi ili paki da go zgazat nego no edno e fakt ako francija sama ja napajdza libija sigurno ke izgubat posto francuzite se picki i vo nekolku navrati pokazaa btw jas ne veruvam vo prorostva i mi se smesni ne rekov i ti da ne verivas :D

To not have between you someone to spend their son or daughter through fire, no magician, astrologer, seer, or sorcerers, no quack, hath a familiar spirit, a wizard, or hath a dead peoples, because everyone who makes these cases is abomination to the God (Deuteronomy 18: 10, 12)

10 Да не се намира между тебе нјакој, којто да прекара сина си или д'штерја си през ог'н, никој чародеј, астролог, гадател, или омајател,
11 никој бајач, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на м'ртвите;
12 заштото всеки, којто прави тија дела, е омразен на Господа, и поради тија мерзости Господ твојат Бог изгонва тија народи от пред тебе.

Второзаконие 18 глава

0 Да не се наоѓа помеѓу тебе некој да помине својот син или својата ќерка во оган, никој чародеј, астролог, гадател, или омајател,
11 никој бајач, запитвач на зли духови, врач, или запитвач на мртвите;
12 Зашто секој кој прави овие дела, бил грд на Господа, и поради тие мерзости Господ, твојот Бог ги протерува тие народи од пред тебе.

Второзаконие 18 глава

--- надополнето ---

Пуштај тв на било која програма има вонредни вести Либија тргна во поход кон Европа :(

ХАХАХАА А на нас сега во Бугарија ни рекоа да не се грижите ако утре слушнеме сирена (предупредување). Тест новите сирени. :tv:

--- надополнето ---

Сите муслимански земји ако се обединат само САД нема да можат да турна. Сега така се силите.

БДП на САД е повисок од оној на сите муслимански земји заедно.

se nasmeav zaradi ovie prorosva a ne deka ne e mozno gadafi da pobedi ili paki da go zgazat nego no edno e fakt ako francija sama ja napajdza libija sigurno ke izgubat posto francuzite se picki i vo nekolku navrati pokazaa btw jas ne veruvam vo prorostva i mi se smesni ne rekov i ti da ne verivas :D
Знам но не ми е јасно како не успеа да ја видиш иронијата во мојот пост.И јас не верувам во овие срања Ванѓи,Клеопатри бајачи пророци......

bev zanesen vo edna tema i ne obrnav dovolno vnimanie samo procitav i odgovoriv :D pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom