- Член од
- 29 јануари 2010
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 1.551
значи сакаш да кажи ако имаш очи имаш се? ( мозок, јазик за говорење итн..?)
Се зезам бе талент.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи сакаш да кажи ако имаш очи имаш се? ( мозок, јазик за говорење итн..?)
Ха ха и тоа е изгледа еден од митовите.Пази многу сум злобен.....тап и си злоба :bip:
Дај бе без заебанции не не плаши....да ви скратам маката да не го гледате цел клип, пуштете на 1.09:33
се водата жестоки дебати во тие кругови кои се бават со толкување на пророштвата, порано се мислело дека армагедон е настан кој ќе се случи, но сега се повеке преовладува мислењето дека зборто армагедон не означува настан тук уозначува место каде што тоа ќе се случи.
ар - значи планина на хебрејски
магедон - значи божица мајка
значи армагедон би значело - на планината на божицата мајка дека треба да се случи тој настан.
секој град си има свој заштитник кај нас, а богородица е заштитник на скопје, ако е заштитник на скопје тогаш условно речено дека планианта на божицата би требало да биде водно.
Дај бе и ти Калимеро не зезај и не не плаши.....Е па нема правда ....нели?????Пуштај тв на било која програма има вонредни вести Либија тргна во поход кон Европа![]()
И повторно, ретардирана работа.
Не си играј играчки можеби е КГБ уште тука.А и ЦИА.Што мислиш од каде му се информациите на овие а?Е брате не биди наивен...haha neznam zaso bev taka seriozen i ko go procitav ova se nasmeav tocno i povtorno i povtorno nekoj retardirani raboti![]()
оваа ванѓа чуден човек бе мајку му ... кој сака нека верува кој сака нека не верува сепак е соопствено право ама некои работи шо ги предвидела стварно се оствариле... ама тоа дека ке ја збришел европа.. ептен сумлива работа. ако е точна барем кажете да не тупам мозок за утре да не учам организациско и онака ке не снемало нели
П.С у европа спаѓаат така малку појаки држави како што се германија франција италиа германија шпанија и други па благодарение на соовремената техника и технологиа не би рекол дека така лесно би можеле да ја збришат европа.. попрво гадафе би бил збришан од картата на светов
se nasmeav zaradi ovie prorosva a ne deka ne e mozno gadafi da pobedi ili paki da go zgazat nego no edno e fakt ako francija sama ja napajdza libija sigurno ke izgubat posto francuzite se picki i vo nekolku navrati pokazaa btw jas ne veruvam vo prorostva i mi se smesni ne rekov i ti da ne verivasНе си играј играчки можеби е КГБ уште тука.А и ЦИА.Што мислиш од каде му се информациите на овие а?Е брате не биди наивен...
--- надополнето ---
Така е Александар.Еден како гадафи велеше дека ќе ги капе америте во сопствената крв и знаеш како заврши?Го извадоја ко глушец од дупка....
Пуштај тв на било која програма има вонредни вести Либија тргна во поход кон Европа![]()
Знам но не ми е јасно како не успеа да ја видиш иронијата во мојот пост.И јас не верувам во овие срања Ванѓи,Клеопатри бајачи пророци......se nasmeav zaradi ovie prorosva a ne deka ne e mozno gadafi da pobedi ili paki da go zgazat nego no edno e fakt ako francija sama ja napajdza libija sigurno ke izgubat posto francuzite se picki i vo nekolku navrati pokazaa btw jas ne veruvam vo prorostva i mi se smesni ne rekov i ti da ne verivas![]()
После овој коментар на нишо друго да не верувате до утре 00:00 позз :pos2::pos2:Да ама вие закопани сте со митови толку многу што сега не разликувате мит од вистина.