igri,igri A DA SE ZATVORI FORUMOV AAA?

• Креатор на темата vk
  • Време на започнување

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Горбич повеќе од сите други! :pos:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
КАЈГАНА ДИКТАТОРИ !!! *Ацид јави се, јави се Ацид, Ацид јави се!!!! СЛОБОДА ЗА АНИТА ГАРБИЏ !!!!!!! СМРТ ФАШИЗМУ, СЛОБОДА НАРОДУ !!!!!.. ОВАА ДИКТАТУРА НЕ СЕ ТРПИ ВИШЕ!!!!! СРАМОТА..
бтњ: vk е дефинитивно прогласен за ИНТЕРНЕТ РАМКОВСКИ.
Од денеска се шири нова кампања (И јас сум Анита Горбиц) Сите кои сакаат да ја подржат, нека се јават на, 5204565 или нека ја подржат преку официјалната фејсбук страница.

И така натаму и така наваму, никој не ми е крив што пијам ракија посабајлечки, утре во спортските вести на А1, (ДИРЕКТНО ОД ПРЕД ВЛАДА) ќе гледате, ДИКТАТУРАТА НА КАЈГАНА ВРЗ АНИТА ГОРБИЦ.

Времето утре доумерено облачно со привремени врнежи на снег/дожд, температурата од -1 до 39 степени. Погодно време за базен, не заборавајте во автомобилите да носите зимска опрема, бегајте што подалеку од сонцето помеѓу 12 и 2 саатот бидејЧи коефициентот на УВ зраци ќе биде значително зголемен. Не заборавајте добро да се облечете, јакни, чизми, шалови, капи. Исунчајте се за мене пошто ја како што сум ја тргнал ќе бидам патос до после. И тако даље. Бидете ми живи,здрави среќни и беријчетни ова зимско лето, и нека вас Бог чува.
Воли вас ваш Дудук

*- (Remix of Borjan Jovanovski - Grujo javi se)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441

Толку браќа од четвртиот канал, а никој не знае да трифорсува.

▲▲

Во поддршка на темава, може да го ставите следниов потпис. Не дозволувајте да умре демократијата на форумов и дајте симболичен придонес кон акцијата.

P

PewDiePie

Гостин
И јас сум Горбиц. :back:

Ама епскиот момент кога vk мислеше дека сите ги заебал со тоа што има 20 пролифи на форумов ! :vozbud:
:smeshko:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Доле влада,недемократско однесување од страна на ацид... вака не се оди во ЕУ и Нато.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
ЗА КОЈА ЕКИПА,?ГОРБИЧ ИГРА ВО ЃЕР ТАКА ШТО НЕМА ТУКА ,А НЕКА СИ НАВИВА АМА СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА СВОЕ МИСЛЕЊЕ.
А СЕ ГЛЕДА ДЕКА НЕМА ПРАВО ВО МАКЕДОНИЈА
РЕЗИЛИ ЕДНИ
СРАМОТА
Ти не си А1.....:tv:

Цццццц шо се нема да сретнеш во оваа Македонија!:uvo:

--- надополнето ---

Подршка и од мене....

Издржи ВК или WED или како и да си/......:vozbud:

--- надополнето ---

Подршка и од мене....

Издржи ВК или WED или како и да си/......:vozbud:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
20% за мене за идејата:vozbud:
Уште ако им најдеш некој од странство да го изработи, сигурно ќе ти зголемат процент......ама глеј да е најскап не сме цицијаши :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom