А зашто ми се чини дека само ти пуштаат камера од снимка а не вистински луѓе за да те лажат да седиш.Мене одма ми пуштија женска со цицки демек и едно hi и викам и она hi и ми исклучи.Се ми се чини дека пола се лажни?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зашто ми се чини дека само ти пуштаат камера од снимка а не вистински луѓе за да те лажат да седиш.Мене одма ми пуштија женска со цицки демек и едно hi и викам и она hi и ми исклучи.Се ми се чини дека пола се лажни?
Постојат милиони скриншотови каде што луѓе се згрозени, уплашени или едноставно си го покажуваат курот.
Вистинскиот предизвик е да натераш некој што е стрејт да се понаша како педер за нешто што никад нема да го има.
![]()

ти ја имаш оваа слика? а беше вчера уклучен? се ми се чини дека истава ја видов но веднаш се реконектираПостојат милиони скриншотови каде што луѓе се згрозени, уплашени или едноставно си го покажуваат курот.
Вистинскиот предизвик е да натераш некој што е стрејт да се понаша како педер за нешто што никад нема да го има.
![]()

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: тој лево е најфаца хахахахОМГ:nesvest:какви се дегени има...[/URL][/IMG]![]()
![]()
ти ја имаш оваа слика? а беше вчера уклучен? се ми се чини дека истава ја видов но веднаш се реконектира![]()
Сите ја имаат таа слика. Се работи за .гиф со јапанка шо се мрда напред назад создавајќи илузија дека е реална.
хахаха штета што не направив скриншот имаше стварно фрикови