cokance
Затишје пред курац.
знам дека си гладен, неколку дена јадеш гомна на форумов свињо татарска :baeh:Други крадат јадење по становите во Благоевград. Знаеш ного добро кои е гладен во моментов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знам дека си гладен, неколку дена јадеш гомна на форумов свињо татарска :baeh:Други крадат јадење по становите во Благоевград. Знаеш ного добро кои е гладен во моментов
знам дека си гладен, неколку дена јадеш гомна на форумов свињо татарска :baeh:
Моме, ти ако ми доидеш дома да крадеш од хладилникот голема срека ке те снаиде![]()
Се се питам кои е свиња. Некои пусне провокациа и ние од двата дела се фаштаме за гушите наместо да сме едно.
Си се питал оти не провоцирате србежите? Е таа близостсо них ви отдалечава од нас пиринците.
За това тука на луге од другиот краи на Огражден им викаме или jугославиани или срби.
Затова бугарите повеке ве сакат од пиринците.
Аиде бидете живи и здрави. Ние требува да работим за капиталистите.
cokance не е убаво да се генерализираш бе човек.Знам много луге од БГ,чесни,работливи..Апаши секаде имататар, иди направи му услуга на човештвово и уби се, не се секирај една уста помалку за ранење ќе бидеш, помалце компири ќе се крадат....
ај не јади гомна и не кажувај кој колку не сака, оти бугарите ни ја сакаат културата, народот, јазикот и историјата, сакаат да се македонци, ама нема да бидат никад, племе татарско и циганско се, србите не провоцираат тука на форумов и атоа не ги пцуеме, барем не тука на темава, а ти нетреба да работиш за капиталистите туку да се убиеш, па помалку компири да се крадат. I'm proud to be macedonian, it is ok for you to be jealous
Тоо компир по цел ден се рови во интернет да намере нешто за БГ.
От вакви како тебе МКД си пати. Наместо да промовират убавините на МКД трошат сили за соседите
Такви глупости има насекаде. Еве
Рум'нци и македонци крадат рент-а-кар коли
Десетки автомобили на рент-а-кар бизнеса са откраднати от рум'нски и македонски банди.
Мното от фирмите за отдаване на коли под наем са пред финансов колапс заради загубите от чуждите апаши.
извор http://www.bnews.bg/article-23056
Како што ги снаоѓаше твоите сонароднички овде „за 2 червени“?Моме, ти ако ми доидеш дома да крадеш од хладилникот голема срека ке те снаиде![]()
Како што ги снаоѓаше твоите сонароднички овде „за 2 червени“?
Со 2 кила компири харем имаш во бугарија![]()
Е, сега харем... Абе, со 2 кила компири цела татарска влада ја имаш.
Не ми се интересни тие таму, подобро ми изгледа харем![]()
Аха, ама имаш Влада ја имаш Пиринска, ај сега подразмисли и кажи што е поубаво.![]()
Периодов политика наожам во се`.![]()
![]()
![]()
Сега никои не иде каи вас. Минато заборавено. Вие идете тука. За една кора леб пушат грозните македонки.:helou:Е, сега е за 2 компира.![]()
Поздрав од Банско. И не ни требувате тука. Бес пари сте и само не крадете.:mist: