Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04 (3:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04

• Милан

Гласови: 57 38,8%
  • Нерешено

Гласови: 19 12,9%
  • Интер

Гласови: 71 48,3%

• Вкупно гласачи
    147
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде немора да го чекаме судијата да свирне, честито победа, убава тројка им бапнавте тоа е тоа.Честито титула воедно, незнам кој пат по ред ви честитам сезоанава.

Честито победа, сосема заслужено.

istockphoto_11250270-human-hand-showing-three-fingers.jpg

ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО ... + 5

Само победа и земање на првата позиција!
Гол сакам да даде Милито таму накај 80 ако го стават да игра, ако не Ето ќе ги реши.

e bogami eto gi resi hahahahahahahah cestito pobeda do site milanisti i im posakuvam na site ineristi polesno preboluvanje ovoj kosmar i neka probat da zaspijat vecerva

А, каде тоа затоплувало? :pos:
И што тоа направил Касано, не го догледав упм??:):)

Идеме :cug:

Мали је ово градд у њему се се знаааа! :vozbud:

Немаше некое заедничко гледање на дербиво бе? Другарче едно за интер што е отиде у град со друштво па пошто рече ке имало многу интераши таму посмислив да не има и од кајгана нешто.Јас требаше да одам ама у последен момент откажав, т.е заглавив до касно до град, многу повеќе отколку што очекував и морав дома да одам и да одморам.Криво ми е ке запознаев некој од овде таму ама тоа е тоа...се надевам убаво си поминале и покрај поразов..уште фан клуб јуве да им кажев таму покрај нервозата и алкохол ке го јадев јас стапоз изглда таму хахаха, море добро е што не отидов хаха

Не сум задоволен со 3 : 0 се нека си ебе :pos:

БРАВО за сите играчи освен циганчето со семките -.-

СИДОРФ :cuc:

Пато машина :)

Поздрав и до Леонардо и сите што веруваа во него (вклучувајќи ме и мене) :back:

Сосема заслужена победа на Милан. Комплетно ги надиграа Интер, имаа многу подобра игра. :smir:

^ Не го лажи човекот тоа е за Шалке. :) Со Билан не е интересно, боље со Киево да ја гледаме.

pa vo pravo si decko da znaes bojle ti e so kievo da se organizirate zasto vaka ne vi e interesno znam deka ne e derbi ete na site denes im stana jasno deka voopsto ne e derbi ova tuku podobro bi bilo za interistite protiv kievo barem ke se nadevate :vozbud::baeh::vozbud::toe:

Интер е готов наредна недела!

Со ваква игра како на тренингов вечерва има да го убиемо Интер наредна недела во дербито !

Уствари.... Чекај.... Па денеска е 2-ри Април ! Па зашто Интер излезе со втори тим ?? :pos:

Прашање за свите кајганџии. Како се вика Скаут на Италијански ?? - Леонардо :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom