Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04 (3:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Derby della Madonnina: Милан - Интер 02.04

• Милан

Гласови: 57 38,8%
  • Нерешено

Гласови: 19 12,9%
  • Интер

Гласови: 71 48,3%

• Вкупно гласачи
    147
Статус
Затворена за нови мислења.
Секогаш сум ги поддржувал послабите и сум навивал за нив,така ќе биде и сега.

Победа на интер 3-0.

:vozbud:

Не навивам ни за една од овие две екипи но ај би типувал интер да победи,може и поради то што Пандев игра за нив, се надевам дек ке гледаме пред се добар дерби меч.

директно на петта страна отворив претпоставувам мислењата на пола фан клуб интер содржат Билан, поправете ме ако грешам

без Ибра ова ќе биде многу различен дуел од првиот, не се осудувам реално да типувам навистина се е можно сите карти се отворени немам некое мислење останува само да се надевам на победа

Секогаш сум ги поддржувал послабите и сум навивал за нив,така ќе биде и сега.

Победа на интер 3-0.

:vozbud:

Затоа ти лани за Барса навиваше беее хахаха

Фала брат =) (пази бубуљиче)

Милан тепа 1-0 со гол на некој играч од одбраната. Интер пие црвен картон 100%.
Би требало да биде нешто налик на првата утакмица, а тоа значи ТИЊА МЕЧ.

Милан тепа 1-0 со гол на некој играч од одбраната. Интер пие црвен картон 100%.
Би требало да биде нешто налик на првата утакмица, а тоа значи ТИЊА МЕЧ.

Немој бе нема да биди интересно не им кажувај пред време ... :)

Само победа и земање на првата позиција!
Гол сакам да даде Милито таму накај 80 ако го стават да игра, ако не Ето ќе ги реши.

2-1 конечен, Антонини стрелец на вториот гол

Уплатете док има време ја стаив иљадарче .

директно на петта страна отворив претпоставувам мислењата на пола фан клуб интер содржат Билан, поправете ме ако грешам

без Ибра ова ќе биде многу различен дуел од првиот, не се осудувам реално да типувам навистина се е можно сите карти се отворени немам некое мислење останува само да се надевам на победа

и тоа не билан него ббилан најинтересни се интерашите кога ќе почнат да гечкаат ббилан....аај ќќе оодддеме на сссссобиранка

Абе Сасуке коа незнаеш да вратиш со квалитетен ремет бар преќути си, немора да се бламираш. Ни те навреди човекот ни ништо па да пишуваш ретардирани постови, дали несакајќи го пиша или си нешто многу напатен па едвај чекаше да спомне некој нешто па да се нафрлиш со глупости ти си знаеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom