Скопје се гради. Добро ли е тоа?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Има сериозен проблем со образованието во нашава мала државичка. СЕРИОЗЕН! Некој што едвај завршил основно сака да биде директор. Е додека таквите не се освестат и не сватат каде им е местото во општеството нема ништо да се подобри. Секој ќе си работи тоа што е способен и ментално и физички. За жал тие со чесно завршен факултет остануваат без работа, а некои со купени дипломи си го прчат у администрација.
Да не забегувам офф топик. Добро е да се гради, лошо е ако се краде.

S

Sagan

Гостин
,,Филип Втори“ е прекрасен. Вистински храм на спортот.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
,,Филип Втори“ е прекрасен. Вистински храм на спортот.

ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Еј шо убаво лесно ви е на вас што сте одбарни да ширите пропаганда на нет наместо да лепите плакати, па па па па па па па
мераци бе мераци.

--- надополнето ---

Цел пост на латиница. На само две места интерпупциски знаци и тоа неправилно употребени.

Жалосно е што на форумов има неписмени.
Де де тони де не се нервозирај, ако падне влада Коце останува во фотеља до крај на мандат не се секирај сигурен си уште некое време :pos2:
ПС абе шо бидна со идењето во странство нели ке бегаше ? тоа го пиша пред некој 6 месеци исти си ко војо бе само одложуваш ај петок ај другиот петок, а на крајот си ја држиш цврсто партиската корка ех Тони беееееееее ке одам ваму ке одам таму не седам долго јас во администрација :pos2:

S

Shellshock nam67

Гостин
ekonomijata ja resija ostana da gradat spomenici i zgradi kakva ironija i sega nekoi so drzavni komjuteri ce ni sirat propaganda na formuvov za renesansata na Vladata

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова со државни компјутери ти е многу јако! :)
Стадионов е прекрасен,навистина. Ама говориве што одат моментално на мтв се навистина „длабоки“

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ова со државни компјутери ти е многу јако! :)
Стадионов е прекрасен,навистина. Ама говориве што одат моментално на мтв се навистина „длабоки“
Ти не се буни многу многу
Затоа што можеби предизборно нема инспекции ама после избори ако месијата побади пази се

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Затоа што можеби предизборно нема инспекции ама после избори ако месијата побади пази се
Дај подај ми крпче говоров ме расплака :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Дај подај ми крпче говоров ме расплака :)
НЕМОАМ МОРЕ НЕ СМЕЈАМ ке ме обележит члено на владејачката партија после шо праам, купи си самата карпче:toe:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Хахахаха....ааааааааа, ме изнасмеја бе!:pos2:
Знаеш кога ќе победи тој „месијата“ со розата и петокраката на газот? Не знам дали ќе го доживееме тоа уште еднаш во оваа држава макар и уште по 3 животи да изживееме :pos2::pos2::pos2:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Хахахаха....ааааааааа, ме изнасмеја бе!:pos2:
Знаеш кога ќе победи тој „месијата“ со розата и петокраката на газот? Не знам дали ќе го доживееме тоа уште еднаш во оваа држава макар и уште по 3 животи да изживееме :pos2::pos2::pos2:
младо момче очигледно не знаеш кој е спасителот и месијата пастирот на македонскиот народ :toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
младо момче очигледно не знаеш кој е спасителот и месијата пастирот на македонскиот народ :toe:
Љубе Бошковски, Велија Рамковски (овој додуша медиумите само ги ослободува)...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не бе еден што не знае да каже што му е работно место, кога ке го прашаат што работиш вика племиел ( јебемли га што и да е тоа и какво и да е тоа занимање )

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Кој и да е од тие двајца, со жолта петокрака ѕвезда и црвена роза на газот е!:pos2:

А

Антоние

Гостин
Честитки до попаметните членови од темава за кои што сум сигурен дека со искажаната мудрост и сарказам им завидува барем секој трет директор на некоја државна институција.
Па то една интелигенција сте, па то една СУШТИНА бре човече. САМО ТАКА ПРОДОЛЖЕТЕ, дефинитивно ќе ја подобрите државата.

Господ да ве благослојт.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Види вака сега за разлика од тебе, јас имам плаќано за социјано и здравствено осигурување толку колку што ти имаш години. И не сакам утре кога ке отидам на лекар да ми речат не работи овој апарат или оној апарат оди на приватно. Зошто да одам на приватно ? бидејки господата сакаат да испокрадат што повеќе пари преку некој фамозни проекти ? Чија е фирмата преку која оди се ? сигурно не моја, друго ме заболе мене таквото што ти сакаш пошто колку јас имам платено давачки и даноци на оваја држава ти и твојте родители испаѓате најобични паразитарни организми, јасно ? )Од мене имаш добиено најмалку една училишна клупа, едно лекување на лекар, и најверојатно твојот порагај јас го имам платено со тоа што сум плаќал за здравствено осигурување а ниеднаш не сум искористил ништо од тоа. И ако на тебе повеќе ти се допаѓа со МОИТЕ пари да ти градат тебе споменици наместо да се спасуваат ЖИВОТИ НА ДЕЦА едно само ке ти кажам тебе може да ти се допаѓа но мене за мојте пари не ми се допаѓа бидејки јас сум ги давал тие пари а ти имаш придонесено исто онолку за оваа држава колку што придонесува и едно куче скитник.
Батка на погрешно место си го искажуваш револтот. Ти мн знаеш колку плаќале моите родители или што правеле во животот.
Научи се на некоја основна култура па ќе разговараме. Поздрав.

--- надополнето ---

Сакај си го градот,кој се гради со пари (само со дел од парите се гради,другите се крадат)... а на сметка на тоа,болници се распаѓаат а млади животи згаснуваат...

Секако,кај нас е- политиката и парите пред се!
Види, не ме познаваш и затоа немој да донесуваш заклучоци од ракав. Не верувам дека некој тука одвоил од своето за другите, и за луѓе и за животни, поминал време со најзагрозените, колку јас. И не верувам дека некој доволно добро ги знае структурите на владата.
Оние што ги знаат, знаат кој е Груевски, и знаат кој цело време ја заебува работата. Ама не секој е способен да размисли објективно и да разгледа, да размисли и да сфати.

--- надополнето ---

Колкави се твоите познавања од економија? Посочи ми што е смешно? Каде не одбиле за кредит, каде сме заглавени до гуша, и колкав ни е процентот на инфлација?
Да имаше поим, ќе знаеше дека инфлацијата и невработеноста не се заедно. Кога има невработеност, нема инфлација, кога има добра вработеност, се зголемува инфлацијата.
ПА СПОРЕД ТОА, КОЛКАВА ИНФЛАЦИЈА ИМАМЕ? И ЗНАЕШ ЛИ ШТО Е ИНФЛАЦИЈА?

Kajgana Shop

На врв Bottom