Што мислите за идејата за изградба на Акваленд?

• Креатор на темата Креатор на темата macicar
  • Време на започнување Време на започнување
Екстра. Ќе ги носиме децата да си пливкаат во гомцата од Вардар.

Може јас сум за, ама само ако става и вода во базените. Некако на суво не ми се лизга. ;)

Може јас сум за, ама само ако става и вода во базените. Некако на суво не ми се лизга. ;)

Мислам дека нема да пуштаат вода во сите.Ке биде поделен аквапаркот на два дела и ке имаш две карти.Една за на суво тој и друга за кај водата.Кај тој на суво ке има и добри вециња (ке можат женските да се сликаат за на фејсбук) и шанкови и пиење и ке може се да се гледа во другиот и сеир да се фаќа.Кој како пливал, кој какви купачи носи, ке се мерат градници со поглед и многу други работи така да на никој нема да му смета што ке нема вода таму.А и картата ке биде многу поевтина.Другиот дел пак ке биде многу поскап што е нормално зашто таму и вода ке пушаат.Ке можеш да се бањаш, да мочаш у вода, да си ладиш нозе и да отруеш некого, ке можеш да се лежиш на лежалка и да си сунчаш а од под шешир да буљаш околу тебе.Ке можеш да правиш се што се прави во еден аквапарк.Ке можеш и некоја риба да фатиш таму, нормално ако ти е доволно долга трската зашто тие риби не седат во вода шетаат надвор и за чудо тие не се плашат од трската туку ако е малце поголемка идат накај неа.Пробувам да си замислам и си викам море добра идеја е ова аквапарков...

d543e159667c5dd99c6853430ebee683.jpg

Osven luna park, zoloska i ohrid preku leto nie nemame atrakcija za mladi. Nemame mesto kade sto moze da vi se krene adrenalinot. Istocna makedonija e tapa za ovie raboti tamu osven strumica i po nekoja brana i ribnici nemame nisto pogolemo i znacajno. Preku ovie forumi se gleda i cita mislenjeto na lugeto pa duri i investitorite gledaat forumi i go gledaat javnoto mislenje na lugeto

имаше предлок за аква парк во кочани... но више неколку години си остана само на тоа....
како требаше да изгледа

Бе каков аквапарк, кој ќе ја плаќа таа вода? Или стандард, ќе се мења еднаш у сезона?

Јас мислам дека Акваленд не е на приоритетната листа за градба.
1.Се гради Дизниленд , паторот и другарчињата ги имаме со години и треба да се заврши до 2014та како што е најавено.
2.После Дизнилендот 2014та неминовно цела Македонија ке биде Ерленд ,затоа што народот ке биде толку олеснет во тежина од глад што ке лета во воздух како што ке го дувне ветерот..атракција на векот ....единствено ми е жал за “Силуете“ ке идат во стечај сигурно..

Ако си тој што сака да гради во Пробиштип,а претпоставувам дека си тој оти спомна Источна Македонија...и ако е точно тоа дека планираш да биде карта 400 денари запрашај се уште 2 пати дали ке дојдат 5 души цело лето.
Лани кога беше 50 денари едвај се збираше народ а не па сеа.
поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom